Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

REKORTMEN BAĞIŞÇIYA PLAKET

gundemeregli.com- Kızılay Kan Merkezi Zonguldak Şubesi&[#]8217;ne 46 kan bağışı yapan rekortmen bağışçıya teşekkür plaketi verildi.
Kızılay Kan Merkezi Zonguldak Şubesi&[#]8217;ne 46 kan bağışı yaparak, rekortmen bağışçı olan Adem Ekşi&[#]8217;ye teşekkür plaketi verildi.
Kızılay&[#]8217;a 46 kez kan bağışında bulunarak rekortmen bağışçı unvanını kazanan 48 yaşındaki Adem Ekşi, 19 yaşında kan vermeye başladığını sırasıyla bronz, gümüş ve altın madalya en sonunda da teşekkür plaketi almaya hak kazandı.
Zonguldak Kızılay Kan Merkezi Doktoru Ömer Selim Alan, rekortmen bağışçıya plaketini vererek, &[#]8220;Daha önce yapılan ödül törenine Adem Bey işleri nedeni ile katılamadı. Zonguldak ve Bartın&[#]8217;da plaket almayı hak eden tek bağışçımızdı. Kısmet bugüneymiş. Kendisi geldi bizleri ziyaret etti. Biliyorsunuz Türk Kızılay&[#]8217;ının yönetmeliği gereği, her 10 bağışa bronz, 25 bağışa gümüş, 35 bağışa altın, 45 ve üstü kan bağışlarında plaket takdim ediyoruz. Adem Bey&[#]8217;de 46 kan bağışıyla sağ olsun hak etti. İnşallah Adem Bey gibi çok kan bağışlayan bağışçılarımız hem ilimizde hem Türkiye&[#]8217;de artacaktır. İnanın kan bağışlarımız olmasa, onların gönüllü bağışları olmasa bizlerin burada hiçbir fonksiyonu yok. Çünkü onlardan aldığımız bağışları ihtiyaç anında Zonguldak ve Bartın&[#]8217;daki hastanelerimize ulaştırıp, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza fayda sağlıyoruz&[#]8221; dedi.
46 bağışla rekortmen olan Adem Ekşi, &[#]8220;Herkesi güzide kuruluşumuza bağış yapmaya davet ediyorum. Yarın herkesin bir yakınına, çok yakınımıza da lazım olabilir. Buradan kan alabilmemiz için kan vermemiz bağışlamamız gerekiyor. Herkese teşekkür ediyorum&[#]8221; dedi. Türk Kızılayı Derneği Zonguldak Şube Başkanı Nihat Aygün ise, &[#]8221;Adem Ekşi kardeşimi kutluyorum. Kendisi benim çocukluk arkadaşım. Aynı mahallede büyüdük. O nedenle de böyle bir ödül alması benim açımdan da çok güzel bir şeydir. İftihar ediyorum. Adem kardeşim gibi de bütün Zonguldaklı kardeşlerimizi bilhassa gençlerimizi bu yarışa katılmaya davet ediyoruz. İnşallah bu yarışa adem&[#]8217;in arkasından bir sürü daha arkadaşlarım katılır&[#]8221; diye konuştu.
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
92 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
134 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
591 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
802 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
866 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
550 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1492 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
902 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
871 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
210 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI