Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

BÜRO MEMUR-SEN SGK´DA TEMSİLCİLİK AÇTI

gundemeregli.com- Büro memur-sen  Zonguldak İl Temsilciliği, Sosyal Güvenlik Kurumu&[#]8217;nda (SGK) büro açılışı yaptı.
Zonguldak SGK hizmet binasının 1. katında Büro Memur-Sen il temsilciliği bir büro açılışı gerçekleştirdi.
Açılışa, SGK Zonguldak İl Müdürü Muharrem Demirci, Memur-Sen´e Zonguldak İl Temsilcisi Kamuran Aşkar, Büro Memur-Sen Zonguldak İl Temsilcisi Sabri Palak ve çok sayıda sendika üyeri ve SGK çalışanları katıldı.
SGK&[#]8217;da bulanan Büro Memur-Sen il temsilciliği bürosunun kurdelesini Kamuran Aşkar, Muharrem Demirci ve Sabri Palak birlikte kesti.
Açılıştan sonra bir konuşma yapan Palak, &[#]8220;Bugün Büro Memur-Sen&[#]8217;in SGK&[#]8217;da 1. sendika olması dolayısıyla Büro Memur-Sen&[#]8217;e tahsis edilen işyeri temsilciliğinin açılışında hep birlikte bulunmaktayız. Değerli arkadaşlar Büro Memur-Sen bundan önce Türkiye 2. sendika konumundaydı. Şu anda 15 Haziran sayımlarından sonra Türkiye düzeyinde Toplu sözleşmelerde Büro Memur-Sen&[#]8217;de masada yetkili olarak bulunacaktır. Bu yılki yapmış olduğumuz çalışmalar neticesinde de Zonguldak&[#]8217;ta çok büyük bir başarı kazanarak SGK&[#]8217;da 94 üyeyle 1. sendika olduğunu gösterdik. Dolayısıyla da İl temsilciliği hakkı Büro Memur-Sen&[#]8217;in oldu. Memur-Sen İl Temsilcisi Kamuran Aşkar ise, &[#]8220;Malum olduğu üzere sendikal sürece baktığınız zaman Memur sendikacılığı sıkıntılı bir dönem yaşıyor. Bunun en temel göstergelerinden biriside, bu toplu sözleşme sürecinde Memur-Sen&[#]8217;in, hükümetlerin toplu sözleşme sürecinde imzalayamaması en temel göstergesidir. Sendikacılık bu manada sıkıntı yaşıyor. Sendikalar herkesi kucaklayan kurumlar olmalıdır. Biz SGK il kurumundaki büro temsilciliğimizin açılışını önemsiyoruz. Bu açılışta da bir noktanın altını çizmek istiyorum. Burası Büro Memur-Sen&[#]8217;in yetkili işyeri temsilcilik odasıdır herkese açıktır&[#]8221; dedi.
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
108 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
160 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
614 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
818 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
877 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
562 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1504 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
913 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
877 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
214 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI