Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

EREĞLİ FESTİVALE HAZIR, HAYDİ FESTİVALE ...

gundemeregli.com-Ereğli halkın bu festivalde de dolu dolu bir programın içinde olacak.  Önemli sanatçıların sahne alacağı  festivalin startı bugün sat: 19.00&[#]8217;da anıt önünde yakılacak olan meşale ile başlayacak.

Kdz. Ereğli Belediyesi tarafından bu yıl 19. gerçekleştirilecek olan Sevgi Barış Dostluk Festivalinde birbirinden ünlü sanatçılar, yazarlar, halk dansları toplulukları sahne alacak.

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Festivalin şenlik havasında geçeceğini belirterek, Avrupa ve Türkiye&[#]8217;nin en büyük festivaline ev sahipliği yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

Festivale tüm vatandaşların davetli olduğunu  anlatan Posbıyık, &[#]8220; Festivalimizin ilk günü çocuklar için film gösterileri,  Karma fotoğraf yarışması  slogan yarışması, sergiler, stant açılışları, kan bağışı kampanyası, imza kampanyası, Ulusal ve Uluslar arası  Dans gösterileri ile birbirinden değerli sanatçılarımızın konserlerimiz olacak.&[#]8221; dedi. 

Festivalin Kortej yürüyüşünün bugün 18.00&[#]8217;da  Ereğli Lisesi bahçesinden başlayacağını kaydeden Posbıyık,  Festivalin açılışının ise saat: 19.00&[#]8217;da yakılacak olan meşale ile start alacağını ifade etti.

Cuma akşamı,  Karadeniz Ereğli İşitme Engelliler Futbol takımına baraşı madalyası verileceğini de kaydeden Posbıyık, Zuhal Yılmaz&[#]8217;ın Sevgi Barış Dostluk ödülü almasının ardından Halil Sezai ile Serdar Ortaç&[#]8217;ın sahne alacağına işaret etti.

Cuma akşamının havai fişek gösterileri ile son bulacağını anlatan Posbıyık, Ereğli&[#]8217;de Cumartesi ve Pazar günü ise dolu dolu geçeceğini Ereğli ve bölge halkının festivalde hoşça vakit geçireceğine işaret etti.

Festival sunuculuğu İpek Tanrıyer&[#]8217;in yapacağı etkinliklerde Sahne alacak diğer sançtılar ise,  Şebnem Ferrah,  MFÖ,  Hande Yener ile Bülent Ersoy katılacak.

 

 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
125 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
178 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
631 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
830 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
888 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
569 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1519 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
926 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
885 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
220 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI