Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

FESTİVAL TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

gundemeregli.com-
 Zonguldak´ın Ereğli ilçesinde bu yıl 19´uncusu düzenlenen Uluslararası Sevgi, Barış, Dostluk, Kültür ve Sanat Festivali kapsamında konser veren Şebnem Ferah, Darya ve Mazhar Fuat Özkan (MFÖ) izleyenlere unutamayacakları bir gece yaşattı.
Kdz. Ereğli Belediyesi tarafından bu yıl 19´uncusu düzenlenen Sevgi, Barış ve Dostluk, Kültür ve Sanat festivalinin ikinci gününün akşamında Şebnem Ferah, Darya ve Mazhar Fuat Özkan (MFÖ) sahne aldı. Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, konser arasında yaptığı konuşmada Şebnem Ferah&[#]8217;ın geçen yıl festivale davet ettiklerini annesinin hayatını kaybetmesi dolayısıyla programın iptal olduğunu söyledi. Sanatçıya övgüler yağdıran Posbıyık, &[#]8220;Şebnem Ferah&[#]8217;ı geçen yılki festivale davet etmiştik. Ama annesinin hayatını kaybetmesi nedeniyle program iptal edilmişti. Yoksa o zamanda aramızda olacaktı. İşte performansı görüyorsunuz. Sanatçı, hanımefendi, ses, vücut hareketi hepsi var. Ama benim için önemli olan şu haber aldığım zaman inanamadım. Programı yaparken Mazhar, Fuat, Özkan&[#]8217;ı (MFÖ) ön tarafa koymuştuk. Şebnem Ferah&[#]8217;ın en son sahneye koymuştuk. Şebnem Ferah ise bunu kabul etmeyerek Mazhar, Fuat, Özkan bizim üstadımız onlar en son sahneye çıksın dedi. Kendisini yürekten alkışlıyorum. İşte saygı, sanatçılık öyle kolay olan bir şey değil&[#]8221; dedi
Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık tarafından Şebnem Ferah&[#]8217;a elpek bezi, çeşitli hediyeler ve çiçek takdim edildi.
Gecede Şebnem Ferah&[#]8217;ın ardında Rus sanatçı Darya sahne aldı. 20 önce çıkardığı Yanlış Alarm şarkısıyla hayranlarının karşısına çıkan Darya, Dostum Dostum, Çile Bülbülüm Çile, şarkılarıyla kendisini izlemeye gelen hayranlarını coşturdu.
Hayranlarına &[#]8216;Yanlış alarm veren yok demi&[#]8217; diyen Darya, &[#]8221;Bir Rus olarak Türkiye&[#]8217;nin çok değişik yerlerini gezdim ama Ereğli kadar tatlı ve sevimli bir yer görmedim. Ben burada yeniyim, Türkiye ve Avrupa&[#]8217;nın en büyük festivaline davet ettikleri için Belediye Başkanı Halil Posbıyık ve eşine çok teşekkür ediyorum. Kdz. Ereğli&[#]8217;de iki gündür geziyorum, kızlarınız çok güzel hepsine maşallah diyorum. Ben Rusya ve Sibirya&[#]8217;dan geldim. Oralar çok soğuk ama memleketiniz çok sıcak, memleketinizin değerini iyi bilin, albümüm 20 gün önce çıktı adı &[#]8216; Yanlış alarm&[#]8217; aranızda yanlış alarma veren yok demi, eminim ki Türk halkı beni bağrına basacak niye çünkü ben sizi çok seviyorum&[#]8221; diye konuştu.
Sanatçıya konser arası elpek bezi, çeşitli hediyeler ve çiçek takdim eden Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık´ın eşi Neriman Posbıyık sanatçıya başarılar diledi.
Gecenin finalinde sahne alan Mazhar Fuat Özkan (MFÖ) en çok sevilen şarkılarını hayranları ile birlikte seslendirdi.
İlk çıkardıkları albümden bugüne kadar olan en güzel şarkılarla izleyenleri coşturan MFO grubu hayranlarına muhteşem bir gece yaşattı.
Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, konser arasında yaptığı konuşmada Türkiye&[#]8217;deki 3 usta sanatçısını Ereğli&[#]8217;ye getirmesinden dolayı en büyük alkışı hak ettiğini söyledi. Festival de sahneye çıkmayan bir Şebnem Ferah birde MFO vardı. Onlarda sahne aldı. Türkiye&[#]8217;nin en büyük sanatçıları ile birliktesiniz ne mutlu bize&[#]8221; diye konuştu.
Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık tarafından, Mazhar Fuat Özkan (MFÖ) elpek bezi, çeşitli hediyeler ve çiçek takdiminin ardından gece havai fişek gösterileri ile sona erdi.
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
105 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
153 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
604 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
812 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
873 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
559 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1500 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
910 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
874 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
213 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI