Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

YABANCILAR EREĞLİ´Yİ BEĞENDİ

gundemeregli.com- Ereğli ilçesinde bu yıl 19.uncusu düzenlenen Sevgi Barış Dostluk Kültür ve Sanat Festivali etkinliklerine katılmak için ilçeye gelen Litvanya, Meksika, Senegal ve Kuzey Osetya halk dansları toplulukları, yöneticileri ile birlikte Belediye Başkanı Halil Posbıyık&[#]8217;ı makamında ziyaret etti.
19. Karadeniz Ereğli Uluslararası Sevgi Barış Dostluk Kültür ve Sanat Festivali etkinliklerine katılmak için ilçeye gelen Litvanya, Meksika, Senegal ve Kuzey Osetya halk dansları toplulukları, yöneticileri ile birlikte Belediye Başkanı Halil Posbıyık&[#]8217;ı makamında ziyaret ettiler.
Her yıl, festivalin geleneksel buluşmalarından biri haline gelen Belediye Başkanlığı&[#]8217;ndaki ziyarette Başkan Posbıyık, konuklarını ağırladı.
Ziyarette konuşan Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, her yıl olduğu gibi güzel bir festival yaşadıklarını belirterek, festivalin bu kadar eğlenceli ve coşkulu geçmesinde farklı ülkelerden gelen ve değişik kültürlere sahip konukların da büyük payı olduğunu söyledi.
Kdz. Ereğlililerin konuklarını çok sevdiğini ve her etkinliklerini izlemek için alanları doldurduklarını belirten Belediye Başkanı Posbıyık, konuk ülkelerin temsilcilerine teşekkür etti. Hatıra fotoğraflarının çekildiği ziyarette yabancı konuklar Başkan Posbıyık ve Başkan Yardımcısı Turan Çınar&[#]8217;a ülkelerine özgü çeşitli hediyeler takdim ettiler. Karadeniz Ereğli&[#]8217;de bulunmaktan dolayı çok mutlu olduklarını belirten Litvanyalı ve Meksikalı konuklar, bugüne kadarki en görkemli ve unutulmaz festival organizasyonlarından birine Karadeniz Ereğli&[#]8217;de katıldıklarını ifade ederlerken, Kuzey Osetyalılar da ilçede bulundukları günler boyunca kendilerini Karadeniz Ereğlili gibi hissettiklerini belirterek kendilerine büyük sevgi ve ilgi gösteren kent halkına ve festival görevlilerine teşekkür ettiler. Ziyaret sonunda Başkan Posbıyık, konuklarını kendilerine ilçeye özgü hediyeler takdim ederek uğurladı.
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
125 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
178 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
631 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
830 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
888 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
569 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1519 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
926 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
885 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
220 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI