Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

YAZICIOĞLU GÖREVDEN KAÇMA, LÜKSÜM YOK

gundemeregli.com- AK Parti Kdz. Ereğli ilçe Başkan Adaylığı konusunda adı geçen isimlerden biri olan Yazıcıoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Yazıcıoğlu,  ertelenen ilçe kongresini değerlendirerek, &[#]8220;kendi adıma benim ilçe başkanlığı görevinden kaçma lüksüm yok&[#]8221; dedi.

Yazıcıoğlu, Gazetemiz Muhabirine yaptığı açıklamada,  Ak Parti Ereğli ilçe kongresinde genel merkezin işaret edeceği birleştirici, toparlayıcı tek aday etrafında geçeceğini ifade ederek, kongrenin biran önce yapılmasını istediklerini kaydetti.

HEPSİ DEĞERLİ ARKADAŞLARIMIZ

Adaylık konusunda kulislerde konuşulan 3-4 isimin bulunduğunu da kaydeden Yazıcıoğlu şu görüşlere yer verdi:

&[#]8220;İl kongreleri tamamlandı, tamamlanacak. Önümüzdeki günlerde ramazan ayı içersine gireceğiz, arkasından bayram derken 2 aylık bir süre daha kongre yapılmayabilir. Netice itibariyle mevcut bir yönetim devam ediyor. Kulislerde konuşulan isimlerde var. Kesinlikle atama yok. Tek adaylı genel merkezin işaret edeceği birleştirici toparlayıcı bir isim üzerinde duruluyor. Piyasada adı geçen 3- 4 isim var. Hepsi birbirinden değerli Birliktelik bütünlük sağlayacak isimler.  Benim ilçe Başkanlığı adına; görevden kaçmak gibi bir lüksüm olamaz. En kötü şartlarda partimizde fedakârlığımı esirgemedik.  Genel merkezimize,  Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan&[#]8217;a gönül verdik.  Gönül birlikteliğimizi ebediyen devam edecek.

CANDAN&[#]8217;DA YAPILMASINI İSTİYOR

Tabi ilçe Başkanlığı konusu Zonguldak Milletvekilimiz Ercan Candan&[#]8217;ın tasarrufunda olan bir şey değil.  Ercan Bey kongrenin biran önce yapılmasının istiyor. Neticede önünmezde seçimler var. İyi  hazırlanmak lazım.  

ADAYLIK İÇİN ERKEN

Benim Belediye Başkan adaylığı düşüncem yok. Şuanda zaten çok erken Mesela kaç isim çıktı? (Adayım)  diyen?  Bir tanesi (Ak Partiden adayım) dedi. Ardından (ben Ak Partiden aday değilim) dedi. Şartların, zeminin, konjektürün oluşması lazım.  Bu işler için henüz erken&[#]8221;

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
111 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
162 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
617 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
821 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
880 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
564 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1510 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
918 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
880 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
216 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI