Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

YOL İÇİN DEV KAMPANYA

gundemeregli.com- Türk Metal Sendikası Ereğli Şubesi, Ereğli Muhtarlar Derneği tarafından başlatılan &[#]8220;Ereğli-Devrek Karayolunun Yapılması&[#]8221; kampanyasına tam destek verdi.

Bu kapsamda, Ereğli Öğretmenevi binasının ikinci katındaki sendika lokalin de başlatılan imza kampanyasında ilk gün, Erdemir&[#]8217;deki iş yeri temsilcileri ile bir grup işçi kampanyanın başlangıçı için ilk imzaları attılar.

Türk Metal Sendikası Ereğli Şube Sekreteri Metin Ercan, sendika lokalinde başlatılan imza kampanyası sırasında yaptığı konuşmada, Sendika ve Erdemir çalışanları ile birlikte kampanyaya destek olacaklarını söyledi.

Verilen desteğin, kampanyanın biteceği güne kadar devam edeceğini belirten Ercan, &[#]8220;Buradaki hedefimiz 10 bin imzaya ulaşmak olacak. Bunun için de Erdemir çalışanları ile ailelerinin de kampanyaya destek vermelerini sağlayacağız&[#]8221; dedi.

Kampanyanın ilk günü, Şube Sekreteri Ercan, Şube Mali Sekreteri Sedat Taşdelen, Erdemir&[#]8217;deki iş yeri temsilcileri ile lokale gelen işçiler imza attı.

Erdemir çalışanları kampanya destek vermeye davet edecek.

 

 

Yorumlar

Ali Suat ESER 12 Yıl Önce

EREĞLİ-DEVREK YOLU VE DEVREK GÖKÇEBEY KÜLTÜR VE DAYANIŞMA DERNEĞİ
Devrek Gökçebey Kültür ve Dayanışma Derneği diye bir dernek olmalı Ereğli’de. Kurucu yönetimde rahmetli babam da vardı. Kuruluş işlemlerinde kardeşlerimle emeğimiz geçtiğinden ve sonraki yıllarda “dayanışma gecelerini” kaçırmadığımızdan böyle bir derneğin varlığını iyi biliyorum. Geçenlerde Laz Kültür Derneği’nin horon çalışmasını izlemek için bir arkadaş getirdiğinde gördüm ki, Devrek Gökçebey Kültür ve Dayanışma Derneği’ne de ev vermiş belediye aynı bölgede.
Böyle bir derneğin adı neden geçmez ki, Ereğli-Devrek Karayolunun Yapılması kampanyasında?
Dernek yönetimi “dayanışma gecesi” adıyla yemek düzenleyip, hoplayıp zıplamaktan başka görevlerinin de olduğunu anımsamalı…
Sahi yönetimdekiler dernek tüzüğündeki amaçlar maddesini en son ne zaman okumuştur? (Diğer derneklerin üyeleri ve yönetimlerinde de tüzüklerini okuyan çok az olduklarını sanıyorum.)

Daha Fazla Haber
Genel
133 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
203 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
643 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
841 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
896 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
573 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1524 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
929 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
888 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
221 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI