Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

BALCI, KARTAL´A KARNE VERDİ.

gundemeregli.com- CHP önceki dönem Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Yaşar Balcı, iki dönem birlikte görev yaptığı CHP Ereğli ilçe Başkanı Hayrettin Kartal&[#]8217;ın son 3 aylık performansına not verdi:

CHP eski Ereğli ilçe Başkanı Balcı, Seçim sonrası ilçe yönetimi ile yerel yönetimin kol kola girdiğini belirterek,  &[#]8220;İlçe Başkanı Kartal ve yönetim kurulu üyeleri, belediye başkanın tüm taleplerini yerine getirerek yerel yönetimle uyumlu içersinde bir anlayışı sergiliyor. &[#]8220; dedi.

Balcı konu ile ilgili yaptığı açıklamada, kendisinden 20 yaş büyüklerin halen aktif siyaset yaptığını belirterek, siyasete ara verdiğini ama her ne kadar ara verse de halk ile iç içe olduğunu ifade etti.

Kartal&[#]8217;ın Posbıyık&[#]8217;lara paralel bir siyasi hareket içersinde olduğunu anlatan Balcı şunları söyledi:

&[#]8220;İlçe örgütümüz yerel yönetimle uyumlu bir çalışma içersinde. Kongre delegesi sandıkta belediye başkanı ile kola kola girecek bir ilçe başkanı istemişti. Kartal&[#]8217;ın 3 aylık bir performansı bu gerçeği göstermiş oldu.  Kongrede delege boyun eğmeyen bir örgüt istemişti. Görüldüğü gibi ilçe başkanımız,  belediye başkanın tüm taleplerini yerine getirerek yerel yönetimle uyumlu içersinde bir anlayışı sergiliyor. Bu noktada bir profil çiziyor.&[#]8221;

İYİ NOT VERİYORUM

Kartal İki dönem benim başkanlığımda, başkan yardımcısı olarak görev yaptı. Kendisinin siyaseti öğrenmiş olması lazım. Siyaset okullarda değil, parti yönetiminde görev alınarak öğrenilir. İyi bir öğrenci yetiştirdiğimi umuyorum.  Her ne kadar, siyaseten bir görevimiz olmasa da, halkın içindeyiz. Güncel konuları daha rahat konuşuyoruz.  Edindiğimiz bilgileri izlenimleri aktarıyoruz.&[#]8221;

BANA GÖREV VERİLMEDİ

Parti adına kendilerine görev vermeleri anında her göreve hazır olduğunu da kaydeden Balcı şu görüşlere yer verdi: 

&[#]8220;Yönetim bir görev verirse partimizin başarısı için üzerimize düşen her şeyi yapmaya hazırız. Bu kadar yapılan yoğun çalışmalara rağmen bize ihtiyaç duymadıkları ortay çıktı. Yine görev verirlerse bu göreve hazır olduğumu yine ilan ediyorum.

POSBIYIK&[#]8217;IN ADAYLIĞI OLUMLU

Posbıyık&[#]8217;ın adaylığına karşı çıkma gibi bir düşüncemiz olamaz. Ereğli adayı desteklemek boynumuzun borcu.  CHP&[#]8217;nin 20 Bin oyu olduğu Çaycuma&[#]8217;dan Parti Meclisi üyesi olacağına, 40 bin oy alan Ereğli&[#]8217;den olması bizleri mutlu eder. Her ne kadar parti meclisi adaylığı için destek istemeseler de Ereğli&[#]8217;den birinin aday çıkması bizi mutlu eder,  Neriman hanımın şansı yüksek.  Partinin kadın kotası yüzde 33 oldu. Emekli Öğretmen ve başarılı bir siyasetçi kendisi. Seçimde başarır, meclise girerse, tebrik edeceğim. Açıkçası  Ereğli&[#]8217;nin geleceği parlak. Bu gidişle siyasi deneyimli uyumlu bu yönetim Ereğli&[#]8217;de AK Parti&[#]8216;yi geçer.  Partimiz adına bu da bizi sevindirir.

 

SİYASETE ARA VERİM

Ben siyasete ara verdim. İleri de devam edeceğim.  Allah sağlık verirse&[#]8230; Bizden 20 yaşlı büyüklerimiz devam ettiğine göre bizde devam edeceğiz.  Mesela ben Mali Müşavir olarak biliyorum, 65 yaşından büyüklere bankalar akli dengesi yerinde olup-olmadığı konusunda sağlık raporu istiyor. Daha bizim önümüzde siyaseten o yaşa gelmek için uzun yıllar var.  Siyaseten aktif değilim ama yine siyasetin içindeyim&[#]8221; 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
157 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
241 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
684 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
857 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
915 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
594 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1542 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
951 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
904 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
234 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI