Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

SEKTÖRDE İYİ BİR PAZAR OLUŞTU

gundemeregli.com- Kdz. Ereğli ilçesinde faaliyet gösteren Keleşsan&[#]8217;ın Yönetim Kurulu Başkanı Arslan Keleş,  ilçede otelcilik sektörünün  istenilen noktaya gelmesi için çalıştıklarını belirterek, &[#]8220;Karadeniz Ereğli bizim otelcilik alanına geçmeden önce  konaklama bakımından fukara bir durumdaydı. Ama sektöre girmemiz ile birlikte konaklama bir Pazar haline geldi&[#]8221; dedi.

Keleş, Keleşler Park otel de basın mensupları ile bir araya gelerek ticaretten, spora, tersanelerden, istihdama kadar  pek çok konuda açıklamalarda bulundu.

CİDDİ BİR İVME GÖRÜYORUZ

İlçenin şuanda bulunduğu konumdan da bahseden Keleş  şunları konuşmasında şunları söyledi:
Kurum olarak otelde 20, Keleşsan&[#]8217;da ise 75 işçi çalıştırıyoruz. Bu sayının daha da artması kapasite ile mümkün. Ereğli, denizi ve güneşinin yanı sıra en eski antik kentlerden birisidir. Dolayısıyla mağara ve inanç turizmi bu bölgede gelişebilecek alanlardır. Yalnız bu alanda Ereğli gelişemedi. Turist yok denecek kadar az. İstihdamla bu birbirine paralel  olaylar. Özellikle son yıllarda yaşanan kriz ortamına rağmen Ereğli&[#]8217;deki iş dünyasının bazı yatırımlar yapması sevindiricidir. Bölgemizde turizm henüz çok bakir alan olarak görülüyor. Oysa Konaklama hizmeti olarak da kısa sürede büyük bir gelişim gösterildi. Karadeniz Ereğli bizden önceki dönemlerde konaklama bakımından fukara bir durumdaydı. Keleşler Park Otel, açıldığı günden bu güne sektörde ciddi bir ivme yakaladı. Sektöre girmemiz ile birlikte konaklama bir pazar haline geldi. Direkt olarak istihdama katkı yapıyoruz. İşlerimiz arttıkça kadromuzda artmaya devam edecek. Biz bu konuda sivil toplum örgütlerine de büyük sorumluluklar düşüyor.&[#]8221;
   SANATÇILARI BİZ AĞRLADIK

   Keleşler Park Otel&[#]8217;in, ilçede 10&[#]8217;a yakın basketbol spor kulübü ile Festivalde Ereğli&[#]8217;ye gelen iki isim dışında tüm misafirler ve sanatçıların kaldığı bir otel olduğunu anlatan Keleş, &[#]8220;Neredeyse tüm takımlar Beko Basketbol Liginde mücadele eden Erdemirspor&[#]8217;un ligdeki güçlü rakiplerinden birçoğunu burada ağırladık. Galatasaray, Efes Pilsen ve Banvit gibi ligin köklü ekiplerinin bizi tercih etmesi kendimize olan güvenimizin artmasına ve işimizi ne kadar doğru yaptığımızı hissetmemize neden oluyor. Bunun yanında geçtiğimiz festivalde Halil Sezai ve Kenan Işık dışında bütün ünlülerimizi konaklamalı olarak ağırladık. Yüzde 60&[#]8217;larda seyreden bir doluluk oranına sahibiz. Özellikle turizmin geri kalmışlığı ve tersanelerin mevcut durumu bizi çok etkiliyor. Ama ilerleyen yıllarda hepimizin gayretleri ile bunları aşacağız. Ben sektörün gelişeceği inancındayım. Keleşler Park Otel olarak yaraya merhem olduk. İçinde bulunduğumuz kriz ortamında insanların yeni işlerle uğraşması çok zor. Fakat bu ortamda bir işe girişmek ve bunda başarı sağlamak Ereğli&[#]8217;nin gelişimi açısından çok önemli.&[#]8221; Dedi.
  AYNI  ANDA 300 KİŞİYE YEMEK VEREBİLİRİZ

 Şimdiden İslam aleminin Ramazan ayı kutlayan Keleş, Ramazan ayı içersinde  çeşitli aktivitelerinin olacağını belirterek, &[#]8220;Tüm Müşterilerimize toplu iftarlar ve farklı iftar menüleri sunacağız. Üç büyük aile salonumuz var ve toplamda 300 kişiye aynı anda hizmet edebileceğiz. Otelimizi ilçede büyük bir eksikliği giderdi&[#]8221; dedi.

Ardından basın mensuplarının sorularını da yanıtlayan Keleş, ticaret odası ve yerel seçimlerde aday olması konusunda bir süreç yaşandığını kendisinin bir açıklama yapmasının erken olacağını sözlerine ekledi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
108 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
160 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
614 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
818 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
877 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
562 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1504 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
913 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
877 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
214 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI