Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

O ARTIK GALATASARAYLI

gundemeregli.com-Ereğli ilçesinde Erdemir Spor Kulübü bünyesindeki futbol alt yapısında yetişen 1999 doğumlu Ozan Demiralay&[#]8217;ın Galatasaray alt yapısına verildiği belirtildi.
Erdemirspor&[#]8217;un başaralı santrafor Ozan&[#]8217;ın, aynı zamanda Erdemir Spor Kulübü 2. başkanı Türk Metal Sendikası Ereğli Şube Başkanı Yusuf Ziya Odabaş&[#]8217;ı sendika binasındaki makamında ziyaret etti.
Ziyarette konuşan Ozan Demiralay,bugünlere gelmesinde emeği geçenlere teşekkür ederken, kendisine tanınan şansı iyi kullanacağını söyledi.
Ozan,&[#]8221;Antrenörlerimden çok iyi eğitim aldım. Verdikleri görevi de en iyi şekilde yerine getirdim. Yusuf Başkanımız da, her zaman olduğu gibi bizlere her türlü desteği sağladı. Herkese çok teşekkür ediyorum&[#]8221; dedi.
Baba Demiralay da, Erdemirspor&[#]8217;dan çok memnun olduklarını dile getirerek, &[#]8220; Ancak böyle bir şans doğunca değerlendirmemiz gerektiğini düşündük. Bu ortamı sağladıkları için Sayın Odabaş nezdinde, Erdemir Spor Kulübü yönetimine çok teşekkür ediyoruz&[#]8217; diye konuştu.
Türk Metal Sendikası Ereğli Şube Başkanı Yusuf Ziya Odabaş&[#]8217; da Erdemirspor&[#]8217;da hedeflerin her zaman daha yüksek olacağını belirterek,&[#]8221; Bu sezon kulüp bünyesindeki hedeflerimize ulaşmak için gayret göstereceğiz. Bünyemizden böyle yeteneklerin çıkması da elbette bizi son derece mutlu ediyor. İnanıyorum ki, ileride böylesi başarılı oyuncularımız daha da çoğalacaklardır. Amacımız ilçe ve ülke sporuna kaktı sağlamak. Genç kardeşimize de yeni takımında üstün başarılar diliyorum&[#]8221; dedi.
Galatasaray alt yapı kaleci antrenörü Senih Yaban´ın, Odabaş´a Galatasaray flaması armağan ettiği ziyarette, birlikte hatıra fotoğrafı çektirildi.
Öte yandan Ozan&[#]8217;ın, gittiği Galatasaray&[#]8217;da antremanlara çıkmaya başladığı öğrenildi.
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
88 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
129 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
590 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
802 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
856 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
550 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1492 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
902 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
871 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
210 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI