Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

Rektör Polat'tan Bangladeş'e önemli ziyaret

Rektör Polat'tan Bangladeş'e önemli ziyaret

Karabük Üniversitesi (KBÜ) Rektörü Prof. Dr. Refik Polatın, Bangladeşte bulunan Daffodil Uluslararası Üniversitesini ziyaret ettiği bildirildi.

KBÜden yapılan açıklamada, Polatın Bangladeşte bulunan Daffodil Uluslararası Üniversitesince üniversitenin 16. kuruluş yıl dönüm dolayısıyla onur konuğu olarak davet edildiği belirtildi.

Yapılan ikili görüşmelerde KBÜde, Türkiye, Bangladeş, Güney Kore ve Malezya ortaklığında 1. Uluslararası Siber Güvenlik Konferansı yapılmasının kararlaştırıldığı kaydedilen açıklamada, Mevlana Programı çerçevesinde Karabük Üniversitesi ile etkin işbirliği olan ve bugüne kadar 20 öğrenci ve 15 akademik personel gönderen Daffodil Uluslararası Üniversitesi ile yaz okulu değişim programı uygulanmasının da kararlaştırıldığı aktarıldı.

Bu kararın alınmasıyla yaz okulu döneminde çok sayıda Bangladeşli öğrenci Karabük Üniversitesine eğitim almaya gelebilecek. Görüşmelerin ardından Rektör Prof. Dr. Refik Polat ve heyeti, Daffodil Uluslararası Üniversitesinden Karabük Üniversitesine değişim programları kapsamında gelen öğrenci ve akademik personelle de toplantı yaptı. Ayrıca Erasmus K107 projesi kapsamında Karabük Üniversitesine gelecek olan öğrenci ve akademik personelle tanışıldı.

Açıklamada, Polatın Bangladeş programı kapsamında Türkiyenin Dakka Büyükelçiliği ile Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı (TİKA) Dakka Bürosunu da ziyaret ettiği ifade edildi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
126 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
180 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
635 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
837 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
889 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
570 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1520 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
927 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
886 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
220 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI