Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

HEYET ANKARA&8217;YA ÇIKARTMA YAPTI

gundemeregli.com-Alaplı ilçesinde oluşturulan heyetin, Ankara&[#]8217;da çeşitli ziyaretlerde bulunduğu bildirildi.
   Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası&[#]8217;ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, Alaplı Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu, AK Parti Alaplı İlçe Başkanı Faruk Çaturoğlu, Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Rafet Kılıç ,Şöforler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Kemal Çam, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Şerafettin Kocaman , TSO Genel Sekreteri Taner Arslan CHP İlçe Başkan Yardımcısı Hüseyin Tosun , MHP Eski İlçe Başkanı Mustafa Türk , Muhtarlar Derneği Başkanı Rahmi Yapar&[#]8217;ın yer aldığı heyet, gerçekleştirilen ziyaretlerde ilçesin sorunları hakkında çözün arayışında bulundu.
   Karayolları 4.Bölge Müdürü Zeynel Abidin Yeşil&[#]8217;i makamında ziyaret edilmesi ile başlayan görüşmede, yapımı son aşamaya gelen Ereğli&[#]8211;Alaplı ile Akçakoca- Düzce Duble yolu çalışmalarıyla ilgili teşekkür edildi. Yeşil&[#]8217;den, yolun Alaplı güzergahında yaşanan mağduriyetin giderilmesi talebinde bulunuldu.
   Yeşil de heyetin konumuna baktığında mağduriyetin ciddiyetini anlamanın mümkün olduğunu ifade ederek, &[#]8220;Kanun ve yasalar çerçevesinde elbette ki bu sorunların çözümü için hep birlikte konunun uzmanları ile bayram bitiminde yerinde bir tespit yapabiliriz&[#]8221; dedi.
   Heyetin, görevine yeni atanan Tersaneler ve Kıyı Yapıları Genel Müdür Hızır Reis Deniz&[#]8217;e ziyarette ise başarı dileğinde bulunuldu.
   Bölgedeki tersanelerin kapanması ile 6 bin kişinin işsiz kaldığı anlatılan ziyarette, bölgedeki tersaneciliğin yeniden canlandırılması, Alaplı Tersaneler Bölgesindeki çalışmaların hangi aşamaya geldiği ve Aytek Yat İmalatçıları Kooperatifi hakkında Deniz&[#]8217;e bilgiler aktarıldı.
   Genel Müdür Deniz de, tersaneleri eski günlerine döndürmek için çeşitli çalışmalar yaptıklarını, Aytek Yat İmalatçıları Kooperatifinin çalışmalarını takip ettiğini ifade etti.
   Ziyarette Alaplı TSO başkanı Kılıç. Deniz&[#]8217;e, ilçede üretilen fındık ile bal hediye etti.
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
126 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
181 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
636 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
837 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
890 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
570 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1520 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
928 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
887 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
221 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI