Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

GAZETECİLER İFTARDA BULUŞACAK

gundemeregli.com- Karaelmas Gazeteciler Derneği yeni yerinde gazeteciler ile iftarda buluşuyor. İftardan sonra düzenlenecek kan bağışı kampanyasıyla isteyen gazeteci ve vatandaşlar kan bağışında bulunabilecek.
Karaelmas Gazeteciler Derneği tarafından, 3 Ağustos Cuma günü Belediye Kültür Merkezi&[#]8217;ndeki yeni dernek binasında gazetecilere iftar verilecek.
İFTARDAN SONRA KAN BAĞIŞI
Karaelmas Gazeteciler Derneği, aynı gün ayrıca Ramazan Ay&[#]8217;ında yaşanan kan sıkıntısını da dikkate alarak iftardan sonra kan bağışı düzenleyecek. Kızılay Kan Merkezi ile işbirliğinde yapılan çalışma ile Cuma günü iftardan sonra Valilik önünde isteyen gazeteciler ve vatandaşlar için Kan Bağış aracı kurulacak.
Karaelmas Gazeteciler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Osman Sav, tüm gazetecileri iftar programına davet ederken, &[#]8220;Her sene düzenleyip gelenek haline getirdiğimiz iftar davetimizi bu sene yeni yerimizde gerçekleştireceğiz. Yoğun iş temposu içinde gazeteci büyüklerimizle, arkadaşlarla ve gençlerle bir araya gelemezken bu vesileyle bir araya geleceğiz. Bütün gazeteci arkadaşlarımızı bekliyoruz&[#]8221; dedi.
KGD Yönetim Kurulu Başkanı Sav, ayrıca iftardan sonra kan bağışında bulunacaklarını hatırlatarak, &[#]8220;Ramazan Ay&[#]8217;ı dolayısıyla yerel medyamızın da gündeme getirdiği kan sıkıntısına gazeteciler olarak çözüm bulmak ve örnek olmak istedik. Bu bağlamda isteyen gazeteci arkadaşlar ile vatandaşlar için kan bağışı standı açıp bağışta bulunulacak&[#]8221; dedi.
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
119 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
169 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
620 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
823 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
881 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
565 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1513 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
921 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
881 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
217 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI