Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

Hava kirliliğine karşı bilinçlendirme

Hava kirliliğine karşı bilinçlendirme

Düzce Belediyesi yaşanan hava kirliliğine karşı mücadele çalışmaları kapsamında bilgilendirme broşürleri hazırlayarak vatandaşa dağıttı.
Düzce Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından Düzcede Hava Kirliliğine ‘DUR De! başlıklı broşür hazırlandı. Hava kirliliği ile mücadelede vatandaşların göstereceği hassasiyetler konusunda çeşitli uyarılar ve bilgilerin yer aldığı broşürde Düzcenin coğrafi konumu ve yaşanan hava kirliliğinin kaynağı hakkında detaylı bilgiler aktarıldı. Doğalgaz kullanımının güvenliği ve faydaları hakkında bilgilerin yer aldığı broşürde doğalgaz kullanımının 100 metrekarelik bir dairede ısınma, pişirme ve sıcak su ihtiyacının kömürden yüzde 62, elektrikte de yüzde 76 daha az ödeyerek karşılandığı belirtildi. Konu hakkında açıklama yapan Düzce Belediyesi Zabıta Müdürlüğü hava kirliliği ile mücadelede Düzce Valiliği ve Düzce Belediyesi tarafından ortak girişimlerde bulunulduğu ve vatandaşların duyarlılığı konusunda farkındalık yaratmanın hava kirliliği ile mücadele konusunda önemli bir yeri olduğu belirtildi. Açıklamada Düzcede temiz hava ve temiz nefesin mümkün olduğu, bunun da temiz enerji ve doğalgaz kullanımının yaygınlaştırılması ile sağlanacağı ifade edildi.
Kalorifer tesisatının doğru döşenmesi ve kullanımında dikkat edilmesi gereken hususlarında yer aldığı broşürler Düzce Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerince şehir merkezinin birçok noktasında vatandaşlara ulaştırılıyor.

haber

haber

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
145 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
219 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
661 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
845 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
901 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
579 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1530 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
938 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
893 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
226 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI