Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

YOL VE PARKE YAPIMI SÜRÜYOR

gundemeregli.com- 2011´de yapılan referandum sonucu Elvanpazarcık Beldesi ile birleşen Tasmacı Köyü´nde beton ve parke yol yapını aralıksız sürüyor.
2011 Yılında yapılan referandumda Elvanpazarcık Beldesine bağlanan Tasmacı köyünde beton ve parke yol yapını aralıksız devam ediyor. Ekim 2011 tarihinde İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Genel Müdürlüğü&[#]8217;nce onaylanmasının ardından çalışmalara başlanmıştı.
2012 Yaz sezonunun başlamasıyla, Celepcioğlu anayol parke çalışması, Tasmacı İlköğretim Okulu önü parke çalışması, Çalca anayol beton yol çalışması belediye iş makineleri personeli ve mahalle haklı tarafından imece usulü çalışmalar devam ediyor. Ayrıca Merkez Mahallesi Şadırvan ve Kuran Kursu, Tasmacı ve Çalca Camileri için Elvanpazarcık Belediye Başkanı Hüseyin Uzun&[#]8217;un katkısı ve AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar yoğun takip ve desteği ile Diyanet İşleri Başkanlığı&[#]8217;ndan yardım çıkartılmıştır. Başkan Uzun yaptığı açıklamada, &[#]8220;Tasmacı Köyü&[#]8217;nün 2011 yılında yapılan referandumla Elvanpazarcık Beldesine bağlanmasıyla birlikte, yaz başından itibaren, Celepcioğlu anayol parke çalışması, Tasmacı İlköğretim Okulu önü parke çalışması, Çalca anayol beton yol çalışması belediye personeli ve mahalle haklı tarafından imece usulüyle tüm hızıyla sürüyor. En kıza sürede tüm çalışmaları bitirmeye çalışacağız. Ayrıca Merkez Mahallesi Şadırvan ve Kuran Kursu, Tasmacı ve Çalca Camileri için bizim çalışmalarımız ve AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar&[#]8217;ın yoğun takip ve desteği ile Diyanet İşleri Başkanlığı&[#]8217;ndan yardım aldık&[#]8221; dedi.
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
125 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
178 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
631 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
830 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
888 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
569 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1518 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
925 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
884 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
219 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI