Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

22 İLİN SORUNUNU EREĞLİ ÇÖZDÜ

gundemeregli.com- Kdz.Ereğli Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cevdet Civelek,  D-4 sorunun sadece Ereğli&[#]8217;nin değil, ülke genelinde 22 ilin sorunu olduğunu bildirdi.

 

Civelek yaptığı açıklamada, D-4 belgelerindeki eksiklerin düzeltilmesi için babasında bir şoför esnafı olan AK Parti Zonguldak Milletvekili Ercan Candan&[#]8217;ın elinden gelen gayreti gösterdiğini belirterek, sürenin bu yılsonuna kadar uzatıldığını kaydetti.

 

D-4  sorunun sadece Kdz. Ereğli&[#]8217;deki şoför esnafının sorunu değil Türkiye&[#]8217;de tahditli plaka bulunan 22 ilin sorunu olduğuna işaret eden Civelek şu görüşlere yer verdi:

&[#]8220;Zonguldak Milletvekilimiz Sayın Ercan Candan ile Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Cevdet Civelek, Minibüsçü ve Otobüsçü esnafının en büyük derdi olan D-4 Yetki belgesi hakkında daha önce de Şoförler Odası Hizmet binasında Şoför esnafının sorunlarını dinlediler. Milletvekilimiz Candan, daha sonra Başbakan Yardımcısı Sayın Bekir Bozdağ ve Ulaştırma Bakanı Sayın Binali Yıldırım ile yaptığı görüşmeler sonucunda 30.06.2012 tarihinde süresi bitecek olan D-4 Yetki belgesinin 31 Aralık 2012 tarihine uzatılmasına yardımcı olmuştur. Bu sorun sadece Kdz. Ereğli&[#]8217;deki şoför esnafının sorunu değil Türkiye&[#]8217;de tahditli plaka bulunan 22 ilin sorunudur. Bundan dolayı Şoförler Odası Başkanı Cevdet Civelek Sayın Ercan Candan&[#]8217;a teşekkürlerini iletti. Bundan sonra da D-4 belgelerinin düzeltilmesi için de Sayın Ercan Candan elinden gelen gayreti göstereceğini söyledi. Babasının şoför olduğunu, kendisinin Garaj takside bir süre taksicilik yaptığını söyledi. Her zaman şoför esnafının yanında olduğunu belirterek bize çalışmalarında başarılar diledi. bu konuyla ilgili bizden desteklerini esirgemeyen Zonguldak Milletvekilimiz Sayın Özcan Ulupınar&[#]8217;a ve Kdz. Ereğli AKP İlçe Başkanı Adem Öztürk&[#]8217;e teşekkürlerimizi iletiyoruz.&[#]8221;

 

 

 

 

                                                                      

                                                                                 

                                                          

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
135 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
205 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
650 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
843 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
898 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
576 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1527 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
933 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
893 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
224 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI