Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

İŞTE ERDEMİR´İN RAKİPLERİ

gundemeregli.com-Beko Basketbol Ligi&[#]8217;nde 2012-2013 sezonunda yer alan 16 takımın 4 farklı grupta mücadele edeceği ,Spor Toto Türkiye Kupası Eleme Turu&[#]8217;nun kura çekimi gerçekleştirildi.
   Zonguldak&[#]8217;ın Ereğli ilçesini temsil eden Erdemirspor, D grubunda Galatasaray Medical Park, Fenerbahçe Ülker ve Olin Edirne ile mücadele edecek.
   Ekim ayının başlarında, Adana&[#]8217;da oynanacak D grubu müsabakaları ile ilgili açıklama yapan Erdemirspor´un Genel Menajeri Ömer Erdinç, Spor Toto Türkiye Kupası eleme grubu kura çekimi ile ilgili güzel maçlar çıkaracaklarını belirtti.
   Erdinç, yaptığı açıklamada, Beko Basketbol Ligi 2012-2013 sezonunda yer alan 16 takımın 4 farklı grupta mücadele edeceği Spor Toto Türkiye Kupası eleme grubu kura çekiminin gerçekleştirildiğini kaydetti.
   Kupada 3 yıl önce final oynadıklarını söyleyen Erdinç, şöyle konuştu:
   Grupta ligin güçlü ekiplerinden Galatasaray Medical Park, Fenerbahçe Ülker, Olin Edirne takımları ile karşılaşacağız. Türkiye Kupası´nı sezon öncesi ciddi bir sınav olarak görüyoruz. Adana´da üç kulübümüzle birlikte güzel maçlar çıkartacağımıza inanıyorum. Türkiye kupası sürprizlere gebe olan bir kulvar. Biz üç yıl önceki kupada Galatasaray, Fenerbahçe ve Anadolu Efes´in olduğu yerde final oynamıştık. Bunu tekrar başarmak istiyoruz.
MAÇLAR 4 ŞEHİRDE OYNANACAK
   Polat Renaissance Hotel Balo Salonu&[#]8217;nda yapılan kura çekimine, Türkiye Basketbol Federasyonu Asbaşkanı Metin Şahin, TBF Yönetim Kurulu Üyesi Necati Güler,TBF Sportif Faaliyetler DirektörüEmin Balcı, TBF Ligler Koordinatörü Ayhan Özgümüş, TBF Lig Geliştirme Koordinatörü Yusuf Erboy, TBF yetkilileri, Beko Basketbol Ligi&[#]8217;nde mücadele eden 16 kulübün temsilcileri ve basın mensupları katıldılar.
   Beko Basketbol Ligi&[#]8217;nde yer alan 16 takımın mücadele ettiği Spor Toto Türkiye Kupası&[#]8217;nda 4 farklı grupta oynanacak maçlara Adana, Elazığ, Kocaeli ve Manisa şehirleri ev sahipliği yapacak.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
119 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
170 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
621 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
823 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
881 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
565 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1513 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
921 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
881 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
217 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI