Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

EREĞLİ&8217;DE HUZUR VAR

gundemeregli.com- Kdz. Ereğli Emniyet Müdürü Niyazi Koçak,  ilçe Emniyetinde personel eksikliğinin bulunmadığını belirterek, halkın huzur ve güvenliği için her türlü tedbiri aldıklarını ve almaya devam edeceklerini söyledi.

Koçak konu ile ilgili olarak gazetemize yaptığı açıklamada,  Kolluk kuvveti olarak ilçede asayişin sağlanması adına her türlü çalışmayı ortaya koyduklarını ifade ederek, Ramazan ayının da beklendiği gibi daha huzurlu geçtiğini kaydetti.

PERSONEL TALEBİMİZ YOK

Ereğli Emniyet Müdürlüğü olarak merkez nüfusu 110 Bin olan Ereğli&[#]8217;de yaşanabilecek olası asayiş olaylarının önlenmesi ve çözüm bulunmasına dönük farklı çalışmalar yaptıklarını da ifade eden Koçak şunları söyledi:

&[#]8220;Bizim Ereğli açısından personelimiz yeterli. Bu konuda herhangi bir eksikliğimiz yok. Herhangi bir talebimiz de yok.  Ekiplerimiz belirlenen çalışmalar doğrultusunda eksiksiz görevlerini icra etmeye çalışıyor. Ereğli nüfus olarak Zonguldak&[#]8217;ın en kalabalık ilçesi konumunda bulunuyor.  Bizde buradaki nüfusu baz  alarak ekiplerimizin olası olayların yaşanabileceği bölgelerde bulunduruyoruz.&[#]8221;

ALKOL KONUSUNDA VATANDAŞLAR DUYARLI

Ramazan ayı sebebiyle ilçede suç oranın da gözle görünür düşüşünde yaşandığına ziyaret eden Koçak, &[#]8220;Ramazan bilindiği gibi toplumda manevi değerlerin ön plana ıçıktığı bir ay. Bu ayda alkole dayalı suçlarda yok denecek kadar azalma var. Halkımız bu konuda oldukça duyarlı. Zaten Ereğli&[#]8217;de alkole dayalı büyük sorunlar yok. Ereğli insanı sosyal içici, sorunlu değil.  İçip de halkın huzurunu bozan bir bölge değil&[#]8221; dedi.

OLUMSUZLUK OLMAZSA TERFİ EDECEĞİM

Herhangi bir sıkıntı yaşanmazsa önümüzdeki yıl üçüncü sınıf Emniyet Müdürlüğünden ikinci sınıf Emniyet Müdürlüğüne terfi edeceğini ve İl Emniyet Müdürü yardımcısı olacağını da dikkat çeken Koçak, &[#]8220;Bu nedenle önümüzdeki yıl ilçeden ayrılma durumum var. Herhangi bir olumsuzluk olmazsa, Ereğli&[#]8217;de Zonguldak&[#]8217;a geçeceğiz. Biz bulunduğumuz bölgede en iyi hizmeti vermeye çalışırız. Çalışamaya da devam edeceğiz.&[#]8221;

BAYRAM TEDBİRLERİ ALDIK

Yaklaşan Ramazan bayramı sebebiyle bayram tedbirlerini ve bu noktadaki hazırlıklarını da yaptıklarını vurgulayan Koçak, &[#]8220;gerek trafik akışının sağlanması,  gerekse devriye gezen ekiplerimizi yoğunlaştıracağız. Bayramda huzursuzluk olmaması adına üzerimize düşeni yapacağız&[#]8221; şeklinde konuştu.

 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
108 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
160 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
614 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
818 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
878 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
563 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1505 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
914 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
878 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
215 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI