Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

YARDIMLARA DEVAM EDİYOR

gundemeregli.com- Zonguldak&[#]8217;ın Ereğli ilçesi Kent Konseyi Kadın Meclisi bünyesinde kurulan Sevgi Çemberi, mübarek Ramazan ayı içinde yardıma muhtaç aileler için gerçekleştirdiği yardım çalışmalarını sürdürüyor.
Kurulduğu günden bu yana giyimden ev eşyasına, gıdadan nakdi ve ayni birçok yardıma kadar desteğe muhtaç ailelerin ve özellikle de üniversite öğrencilerinin yanında olan Sevgi Çemberi, Ramazan ayı içinde de bugüne kadar 650 aileye gıda yardımında bulundu.
Yardım çalışmalarıyla ilgili bilgi veren Kdz. Ereğli Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Neriman Posbıyık, Ramazan&[#]8217;ın ilk gününden bu yana, özellikle de mahalle ve köy muhtarlarının da verdiği bilgileri de değerlendirerek ihtiyaç sahibi ailelerle gıda yardımında bulunduklarını söyledi.
Posbıyık, &[#]8220;Özellikle yardımsever iş adamlarımızın ve esnaflarımızın destekleriyle elde ettiğimiz gıda malzemelerini, daha önceden belirlediğimiz yardıma muhtaç ailelere ulaştırmaya çaba sarf ediyoruz. Bugüne kadar, gerek tarafımızca tespit edilen gerekse de bizlere ulaşarak sıkıntılarını anlatan ailelere yardımlarımızı ulaştırdık. 650 aile, bu yardımlarımızdan istifade etti. Temel amacımız, Ramazan ayı bitimine kadar gıda yardımı yapacağımız ailelerimizin sayısını bine çıkarabilmek&[#]8221; dedi.
Posbıyık, ayrıca mübarek Ramazan ayı içinde dileyen vatandaşların fitre ve zekatlarını Sevgi Çemberi aracılığıyla yardıma muhtaç ailelere ulaştırabileceklerini de ifade etti.
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
125 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
178 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
631 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
830 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
888 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
569 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1519 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
926 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
885 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
220 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI