Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

550 KODUNDA İFTAR AÇTILAR

gundemeregli.com- Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Kdz. Ereğli ilçe Örgütü TTK Armutçuk Maden Ocağını ziyaret ederek, madencilerle iftar açtı.
-550 kodunda madencilerle yapılan iftara İlçe Başkanı Hayrettin Kartal, İlçe Saymanı Muhittin Dikmen, İlçe Başkan yardımcıları Ertan Acur, Fatih Dikenli, Fikret Aydeniz, Çetin Yiğit ve İl Genel Meclisi üyesi Muhammet Arslan katıldı.
Başmühendis Halis Onay, iş güvenliği Başmühendisi Orhan Çelik, Maden Mühendisi Bekir Duru, Maden Teknikeri İbrahim Keser ve Amele Birliği Temsilcisi Metin Artırmak´ın kılavuzluğunda ve nezaretinde gerçekleşen programda, kuyu başından üretim panolarına, ayaklara kadar ocağın tüm bölümleri gezilerek bilgi verildi.
CHP Kdz. Ereğli ilçe Başkanı Hayrettin Kartal, kendisinin de bir madenci çocuğu olduğunu belirterek,&[#]8221; Madencileriz zor şartlarda, her gün kelle koltukta ekmeklerini kazanıyorlar. Madencilik kutsal bir iş, ülke ekonomisine katkıları açısından da madencilerimiz en yurtsever insanlardır. Bu ziyaretle madencilerimizin çalışma koşullarını bir kez daha yakından görme fırsatı bulduk. En başta bu ziyareti sağlayan TTK Genel Müdürü Burhan İnan, Armutçuk Müessese Müdürlüğüne ve tüm yetkililere, görevlilere, GMİS Şube Başkanı ve yöneticilerine, kendilerini büyük bir içtenlik ve sıcak bir ilgi ile karşılayan herkese teşekkür ediyorum. Madenlerde yaşamını kaybetmiş tüm emek şehitlerini anıyor, bundan sonra madencilerin sorunlarını gündeme getirebilmek için tüm güçleri ile çalışacağımızı bir kez daha dile getiriyorum. Bu vesile ile tüm maden emekçilerine kazasız, belasız çalışmalar, hayırlı bayramlar diliyorum&[#]8221; dedi.
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
98 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
140 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
594 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
805 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
869 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
553 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1494 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
905 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
872 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
211 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI