Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

ALAPLI EMNİYETİ, 7&8217;DEN 70&8217;E HERKESİ BULUŞTURDU.

gundemereglicom- Alaplı Emniyet Müdürlüğü, geleneksel olarak her yıl organize ettiği iftar yemeğinde 7&[#]8217;den 70&[#]8217;e herkesi buluşturdu.

Alaplı protokollünün yanı sıra iş dünyası temsilcileri ile Emniyet personelinin bir araya geldiği iftar yemeği nezih bir ortamda gerçekleştirildi.

Alaplı Alper Düğün salonunda düzenlenen iftar yemeğine Alaplı Kaymakamı Yıldıray Malğaç, Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu, Alaplı Emniyet Müdürü İsmail Baş, Türk Metal Sendikası Ereğli Şube Başkanı Yusuf Ziya Odabaş, Alaplı TSO Başkanı Rafet Kılıç, Meclis Başkanı Şenol Usaç, Siyasi Parti İlçe başkanları ve yöneticileri, belediye meclis üyeleri ve Emniyet personeli katıldı.

İftar yemeğinde konuşan Alaplı Emniyet Müdürü Baş,  Ramazan ayının birlik ve beraberliği sağlayan bir ay olduğunu belirterek, &[#]8221; Her yıl düzenlemekte olduğumuz ve sizlerle bir araya geldiğimiz birlik ve beraberliğimize vesile olan bu geleneksel iftarımızda, Ramazan ayında bu yılda bir araya geldik.  Bu ayda yardımlaşma duyguları artar, herkes kucaklaşır. Amacımız sizleri bir araya toplayıp, kaynaşmak. Bu gecenin gerçekleşmesinde emeği geçen Güvenlik Hizmetleri Derneği Başkanı Hikmet Ulukaya başta olmak üzere herkese teşekkür ediyorum. Afiyet olsun&[#]8221; dedi.

Yapılan konuşmaların ardından ilçeden Sakarya iline tayini çıkan Alaplı Müftüsü Hüseyin Baş ile Ankara iline tayin olan Polis Memuru Hasan Güçtaş&[#]8217;a protokol üyeleri tarafından plaketleri takdim edildi.

Yorumlar

Sibel yüce 12 Yıl Önce

Garnizon komutanında katılmıştı neden onu yazmadınız acaba???

Daha Fazla Haber
Genel
125 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
178 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
629 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
829 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
886 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
567 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1516 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
923 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
882 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
218 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI