Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

BAŞVURULAR 15 EYLÜL´DE BAŞLIYOR

gundemeregli.com- Başbakanlık Basın-Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen Anadolu Basını Özendirme Yarışması 2012 başvuruları 15 Eylül 2012 tarihinde başlıyor.
Başbakanlık Basın-Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen &[#]8220;Anadolu Basını Özendirme Yarışması 2012&[#]8221; başvurularının 15 Eylül 2012 tarihinde başlayacağı bildirildi. Yarışmaya son başvuru tarihi ise 31 Ocak 2013 olarak belirlendiği açıklandı. Anadolu basınının gelişmesine katkıda bulunmak, yerel medya mensuplarının çalışmalarını desteklemek ve yerel basında kaliteyi yükseltmek amacıyla düzenlenen yarışmanın, yerel haber, Politika-Ekonomi-Kültür-Turizm-Spor alanlarında makale, yorum, mizanpaj, araştırma, röportaj, fotoğraf ve Türkçenin doğru kullanımı (dergi) dallarında yapılacağı ifade edildi. Ayrıca, yurt dışında en az günlük veya haftalık Türkçe yayın yapan yazılı basında görev yapan gazeteciler de Türkiye´nin tanıtımı ile Türkçenin doğru kullanımı dallarında Türk büyükelçilikler, konsolosluklar ve basın müşavirlikleri aracılığıyla yarışmaya başvurabilecekleri bildirildi. Yarışmaya katılmak isteyen basın mensuplarının, katılacakları dalın belirtildiği bir başvuru yazısıyla birlikte, içinde imzalarıyla yayımlanan. 2012 yılına ait eserlerin yer aldığı gazeteleri, &[#]8220;Başbakanlık Basın-Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü, Basın Yayın Dairesi Başkanlığı. Ceyhun Atuf Kansu Caddesi No: 122 Balgat-ANKARA&[#]8221; adresine belirlenen tarihler arasında taahhütlü olarak ulaştırmaları veya elden teslim etmelerinin yeterli olacağı kaydedildi. Yarışmaya katılım için gereken başvuru şartları ise şöyle açıklandı:
&[#]8220;Adaylar yarışmaya doğrudan başvuracaklardır. Adayların T.C. vatandaşı ve profesyonel gazeteci olması gereklidir. Her aday, yarışmaya en fazla iki dalda, birer eser ile katılabilecektir. Yarışmaya Türkiye´deki yerel gazete çalışanları ile yurtdışında Türkçe yayın yapan gazete çalışanları başvuru yapabilecektir. Çalışmaların 01.01.2012-31.12.2012 tarihleri arasında yayımlanmış olması gereklidir. Çalışmaların yayımlandığı gazeteden Genel Müdürlüğümüze 8´er adet gönderilecektir. Yarışma sonuçları 2013 yılı Şubat ayında Genel Müdürlüğümüzün WEB sayfasında yayımlanacak, dereceye giren basın mensuplarının adreslerine de yazıyla bildirilecektir. Başka bir yarışmada ödül almış çalışmalar kabul edilmeyecektir. Böyle bir durumda ödülün iptali hakkı saklıdır. İstenilen belge ve bilgilerin eksik olması halinde başvuru geçersiz sayılacaktır.&[#]8221;
Yarışmaya katılmak isteyen basın mensuplarının kurum telefonlarının yanı sıra bvd@bvegin.gov.tr e-posta adresi ve www.byegm.gov.tr adresli elektronik ağ vasıtasıyla detaylı bilgi alabileceği belirtildi.
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
100 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
145 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
597 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
807 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
870 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
554 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1495 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
906 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
873 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
212 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI