Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

AMAÇLARINA ULAŞAMAYACAKLAR

gundemeregli.com- CHP Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Hayrettin Kartal, terör eylemi yapanların amaçlarına ulaşamayacağını belirtti.
   Kartal, yaptığı yazılı açıklamada, terörün ulusal bir sorun olduğunu ve sorun karşısında hiçbir siyasi çıkar gözetmeksizin tavır alınması gerektiğini belirtti.
   Onlarca ocağa bir kez daha ateş düştüğünü, Ramazan Bayramı&[#]8217;nın ülkeye zehir edildiğini ifade eden Kartal, şunları kaydetti:
   &[#]8220;12Eylül Anayasa referandumu ve 12 Haziran Genel Seçimleri sürecinde, Başbakan&[#]8217;ın talimatıyla PKK yöneticileriyle yapılan görüşmeler ve pazarlıklar sonucunda durulan terör saldırıları, seçim sonrasında yeniden başlayarak giderek arttı.
   Seçimlerden bu yana ülkenin her yerinde iki yüzün üzerinde yurttaşımızı, askerimizi, polisimizi katleden terör, Ramazan Bayramı ve sonrasında da birçok insanımızın canına kıyarak, pervasızca tüm Türkiye&[#]8217;ye meydan okumaktadır.
   20 gün önce şehit Metin Çevik&[#]8217;le birlikte teröre 15. şehidini vermiş Karadeniz Ereğli halkı olarak acılarımız yeniden tazeleniyor. Şehitlerimizin cenazelerinde yaşanan acı tablolar gözümüzde yeniden canlanıyor.
   Terör sorunu ulusal bir sorundur ve sorun karşısında hiçbir siyasi çıkar gözetmeksizin tavır alınması gerekir. Biz bu konuda sorumlu davranıyoruz. Ve bu sorunun çözümü için CHP olarak elimizden gelen her şeyi yapmaya, destek olmaya hazırız.
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
94 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
138 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
591 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
802 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
866 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
551 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1493 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
902 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
871 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
210 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI