Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

ALAN´LA GÖRÜŞTÜLER

gundemeregli.com-AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman ve yönetimi, Zonguldak Kızılay Kan Merkezi Müdürü Dr. Ömer Selim Alan&[#]8217;ı ziyaret etti.
AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman ve yönetimi, Zonguldak Kızılay Kan Merkezi Müdürü Dr. Ömer Selim Alan&[#]8217;ı ziyaret ederek, çalışmaları yerinde değerlendirerek, tüm herkesi kan verme konusunda daha duyarlı olmaya davet etti.
Ziyarette konuşma yapan AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, &[#]8220;Merkez ilçe başkanımız, Kilimli belde başkanımız yönetici arkadaşlarımız hem Kilimli&[#]8217;den hem de merkez ilçeden Kızılay Kan Merkezi Müdürü Dr. Ömer Selim Alanı ve Kızılay Kan Merkezi çalışanlarını ziyarete geldik. Bugün teşkilatımızla birlikte gezilerimize kan merkezinden başladık. Daha sonrada Zonguldak&[#]8217;ta esnaflarımızı ziyaret edeceğiz. Ramazan ayında hiç boş durmadık. Teşkilatımızla bütün Zonguldak&[#]8217;ımızı dolaştık. Ramazan ayını geride bıraktık. Bu ziyaretlerimiz meclis açılana kadar devam edecek. Vatandaşlarımızla görüşüyoruz, sorunları istişare ediyoruz, çözüm yollarını, önerilerini birlikte değerlendiriyoruz. Buda vatandaşlarımız, hemşerilerimiz tarafından memnunlukla karşılanıyor. Dr. Ömer Bey&[#]8217;i uzun zamandan beri tanıyorum. Burada ekibiyle, personeliyle beraber çok başarılı bir şekilde bu hayırlı görevi yerine getiriyorlar. Yalnız kan bağışı çok mühim, çok önemli. Kişinin üç ayda bir bünyesine göre, sağlık durumuna göre 6 ayda bir kan vermesi hem kendisi için önemli sağlıklı hem de başka canların kurtarılması için önemli. Her an trafik kazası olabilir, burası maden bölgesi madende göçükler kazalar meydana gelebilir. Ameliyata alınan hastaların acil kana ihtiyacı olabilir. Ramazan ayında kan bağışında çok ciddi bir düşüş yaşandı Türkiye&[#]8217;de sadece Zonguldak&[#]8217;ta değil. Her sene olduğu gibi Zonguldak&[#]8217;ta da bir düşüş var ama ekibimiz bin 100 kişiden kan almış ve büyük bir başarı. Her an herkese kan lazım olabilir, bunun ne zaman olabileceği belli olmaz. Kan vermenin insan sağlığına zararı değil yararı var. Ben bütün vatandaşlarımıza kan bağışlamaya davet ediyorum. Burada son derece nezih, temiz ortamda profesyonel ekip ile birlikte kan vermek mümkün. Ben bir kez daha halkımızı bu konuda duyarlı olmaya davet ediyorum&[#]8221; dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Zonguldak Kızılay Kan Merkezi Müdürü Dr. Ömer Selim Alan ise &[#]8220; Sayın Vekilimiz, Belediye Başkanlığı yaptığı zamanlarda Devrek Kızılay Şubesinin yeniden daha aktif çalışabilmesi için bizlere yardımcı oldu. Ramazan ayında bir düşüş yaşadık ama ramazan ayının bitmesi ile beraber ekiplerimiz sadece Zonguldak&[#]8217;ta değil köy ve kasaba demeden çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Tek amacımız vatandaş ihtiyacı anında o sıkıntıyı yaşamasın biz ihtiyaç anlarında onlara getirelim&[#]8221; diye konuştu.
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
131 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
201 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
641 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
839 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
893 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
572 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1524 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
929 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
888 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
221 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI