Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

SİSLİ HAVAYA YAKALANDI.

gundemeregli.com- Zonguldak&[#]8217;ta meydana gelen bir orman yangınına müdahale etmek için Bursa&[#]8217;dan havalanan bir helikopter, Sakarya&[#]8217;nın Arifiye ilçesinde bulunan futbol sahasına zorunlu iniş yaptı.
Edinilen bilgiye göre, Bursa Orman Bölge Müdürlüğü´nden Zonguldak´a gitmek için havalanan bir helikopter, Sakarya hava sahasından geçerken yoğun yağış ve sisli havaya yakalandı. Arifiye ilçe sınırlarında 3 tur atan helikopter ardından ilçenin Kışlaçay Köyüne zorunlu iniş yapmak için alçalmaya başladı. Kışlaçay Futbol Sahası´na güçlük ile inen helikopteri gören köylüler ise şaşırdı.
Acil iniş sonrasında köylülerin karşıladığı helikopter pilotu sağlık durumlarının iyi olduğunu ve zorunlu iniş yaptıklarını söyledi. Sakarya hava sahasında aşırı sis ve yağmura yakalandıklarını belirten pilot, &[#]8220;Yoğun bulut, sis ve yağış ile görüş mesafemiz kalmadı. Hayatımızı riske atmamak için alçalmaya başladık. Bir köy ve köyün 100 metre yanında futbol sahası gördük ve indik. İyiyiz dedi.
Köylülerle beraber sohbet eden ve çay içen helikopter pilotları yağışın dinmesiyle beraber yine havalanarak Bursa´daki üstlerine geri döndü.
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
129 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
186 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
637 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
838 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
892 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
572 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1524 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
929 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
888 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
221 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI