Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

ALAPLI´DA BAYRAK KRİZİ... AYIP ÇİMENOĞLU´NUN

gundemergli.com-Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Alaplı İlçe Başkanı Nuri Tekin, Belediye hizmet binasına bayrak asılmasını dahi sağlayamadığını iddia ettiği Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu&[#]8217;nun ilçeye verebileceği hiçbir şeyin olmadığını savundu.

30 Ağustos Zafer Bayramı&[#]8217;nda Alaplı Belediye hizmet binasına Türk Bayrağının asılmamasına tepkiler sürerken bu konudaki en sert açıklamayı CHP  ilçe Başkanı Tekin yaptı.

Bayrak krizini sert bir dille eleştiren Tekin, bu hareketin bayrama karşı yapılan bir saygısızlık olduğunu savundu.

Alaplı Belediyesi&[#]8217;nin milli bayramlarda kentte bulunan işyerlerinde bayrak asılıp asılmadığını denetleyen bir kurum olduğuna dikkat çeken Tekin,  Bu denetlemeyi yapması gereken kurumun kendi binasına 30 Ağustos Zafer bayramı sebebiyle bayrak asmamasının açıklanacak hiçbir tarafının bulunmadığını sert bir şekilde dile getirdi.

Bu davranışın Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve aziz şehitlerinin yanı sıra Türk Ulusuna ve Alaplı halkına karşı yapılmış bir saygısızlık olduğu vurgulayan Tekin, &[#]8220;Türk Ulusunun düşman işgalinden kurtularak yeniden dirilişinin günü olan 30 Ağustos Zafer Bayramında Belediye Başkanlığının Belediye Binasına Türk Bayrağını asmayı unutmuş olması son derece saygısız ve ciddiyetsiz bir davranıştır. Bu davranış Tüm Türk Ulusuna hakaret olduğu gibi Belediyenin nasıl ve hangi şartlarda yönetildiğini açıkça gözler önüne sermektedir. Böyle anlamlı bir günde Belediye Binasına Bayrak asılmasını dahi sağlayamayan Belediye Başkanını Alaplı&[#]8217;ya verebileceği hiçbir şey yoktur. Taktir çok değerli Alaplı halkınındır&[#]8217; diye konuştu.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
129 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
186 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
637 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
838 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
892 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
572 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1524 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
929 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
888 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
221 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI