Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

YÜCEL ZİYARET ETTİ

gundemeregli.com- Türk Metal Sendikası Genel Sekreteri Yücel Yücel&[#]8217;in, Zonguldak&[#]8217;ın Ereğli İlçesi&[#]8217;nde kurulu Ereğli Demir ve çelik Fabrikaları&[#]8217;ndaki çalışanları ziyaret ettiği bildirildi.
Türk Metal Sendikası Karadeniz Ereğli Şubesi&[#]8217;nin, &[#]8220;turkmetalkdzeregli.org&[#]8221; isimli internet sitesinde yer alan habere göre, Türk Metal Sendikası Ereğli Şube Başkanı Yusuf Ziya Odabaş&[#]8217;ın eşlik ettiği ziyarette Yücel, bazı bölüm çalışanları ile görüşerek bilgi alış verişinde bulundu.
Sitede yer alan habere göre&[#]8220;Türk Metal Sendikamızın 16 Haziran&[#]8217;da gerçekleştirdiği genel kurul sonrası yönetime seçilen ve Genel Sekreterliğe getirilen Yücel, ziyaretlerinde, göreve seçilmesinin ardından sendikamızın yetkili olduğu iş yerlerini ziyaret ederek, önümüzdeki günlerde başlayacak olan Toplu İş Sözleşmesi görüşmeleri ile ilgili bilgiler verdiğini söyledi.

Ziyaretlerine  türk metal Sendikası  Baş temsilcilik binasından başlayan Türk Metal Sendikası Genel Sekreteri Yücel sırasıyla; Makine Bakım Müdürlüğü&[#]8217;ne bağlı iş yerleri, Soğuk Haddehaneler, Oto bakım Baş Mühendisliği, Sıcak Haddehaneler, Çelikhane ve Sürekli Döküm Müdürlüğü ile Oksijen Fabrikaları ve Su Tesisleri Müdürlüklerindeki arkadaşlarımızla görüşerek bilgilendirme yaptı.
Bu arada Baştemsilcilik ziyaretinde Yücel&[#]8217;e, Sendika Şube Başkanımız Odabaş, içerisinde yöresel ürünlerin bulunduğu sepet hediye etti.
Ziyaretlerde, Şube sekreteri Metin Ercan, Mali Sekreteri Sedat Taşdelen, Sendika şube yönetim kurulu üyelerimiz, İş Yeri Baştemsilcisi Mustafa Yıldız ile iş yerlerimizin ünite temsilcileri hazır bulundu.
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
86 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
127 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
590 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
802 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
856 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
550 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1492 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
902 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
871 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
210 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI