Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

EREĞLİ AVM´ SİNE KAVUŞUYOR

gundemeregli.com- Ereğli ilçesinde 7 Milyon 550 bin TL&[#]8217;ye mal olacak olan AVM için inşaat çalışmalarına başlandı. Bina tamamlandığında pazaryeri civarında bulunan tüm işyerleri bu binaya taşınacak.

Kdz. Ereğli ilçesine belediye tarafından yapılan Alışveriş Merkezinin(AVM)&[#]8217;nin yüklenici firma tarafından yer açma çalışmalarına başlandı.

Kdz. Ereğli Beyçayırı stadı yanına bulanan belediyeye ait boş arazide yapılması planlanan alışveriş merkezine (AVM) pazaryerinde bulunan balıkçılar, tuhafiyeciler ile manavlar yerleştirilecek. Temel atma töreni öncesinde 5,5 metre derinlikte yer açma çalışmaları başlanan arazide hummalı bir şekilde faaliyet gerçekleştiriliyor.

Konu ile ilgili gazetemize bilgi veren Şantiye Şefi Süleyman Ergen inşaatın süresi 630 gün olarak planlandığını yalnız 450 gün gibi bir zamanda bitirmeyi düşündüklerini ifade ederek şunları söyledi:

&[#]8220;Alışveriş Merkezi (AVM) Bipem firmamız tarafından yapılmaktadır. Şu anda Belediyemiz sağ olsun bize yardımcı oluyor. Her hangi bir sıkıntımız yok. Şuana kadar sorunsuz şekilde çalışılıyor. 7 Milyon 550 Bin lira bedelle ihaleyi aldık 2 gün önce çalışmaya başladık şu an için bir problemimiz yok. Sağ olsunlar gereken ilgiyi zaten gösteriyorlar. Bizde burayı kısa sürede temel atma noktasına getirip belirlenen sürede inşaatı tamamlamayı hedefliyoruz.&[#]8221;

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
126 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
181 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
636 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
837 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
890 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
570 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1520 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
928 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
887 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
221 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI