Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

ÜÇÜNCÜ´YE SON GÖREV

gundemeregli.com-
Ereğli ilçesi Gülüç beldesi Erdem Yuva mahallesinde yaşamını yitiren 45 yaşındaki Faruk Üçüncü Akçakoca ilçesine gözyaşlarında toprağa verildi.

Ereğli&[#]8217;de Mali Müşavirlik yapan Cemal Üçüncü&[#]8217;nün Kardeşi olan Faruk Üçüncü &[#]8216;nün Adli tıptan getirilen naşı Gülüç beldesindeki evinde getirildi. Yakınlarının ve komşularının gözyaşları arasında cenaze namazının kılınması ve toprağa verilmek üzere cenaze evininin önünden Akçakoca ilçesine doğru konvoy eşliğinde yola çıkarıldı.

Burada öğlen namazına müteakiben kılınan cenaze namazı sonarsında Akçakoca ilçesindeki aile mezarlığına toprağa verildi.

Cenazeye CHP eski ilçe Başkanı Yaşar Balcı, ADD eski Ereğli Şube Başkanı Emin Özkök  ile yakınları ve komşuları katıldı.

Hatırlanacağı gibi Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları (ERDEMİR) de 2. Soğuk Haddehane bölümünde çalışan Faruk Üçüncü, birlikte yaşadıkları ablası evindeölü bulunmuştu.  
Yatmak üzere akşam saatlerinde odasına çekilen ve sabah kalkmaması üzerine odasına gelen ablası, kapıyı açtığında kardeşinin cansız bedeni  ilekaşılaştı.
   Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Üçüncü&[#]8217;nün yaşamını yitirdiğini belirledi. .
   Durumun bildirildiği Savcı ise Üçüncü&[#]8217;nün cesedini, otopsi yapılmak üzere Ankara&[#]8217;daki Adli Tıp Kurumu&[#]8217;na gönderilmişti.
   

Yorumlar

Ali Suat ESER 12 Yıl Önce

Aile dostumuz Mali Müşavir Cemal Üçüncü’nün kardeşi, Av.Zennüşan Üçüncü’nün kayınbiraderi ERDEMİR personeli Faruk ÜÇÜNCܑnün yaşamını yitirmesinin üzüntüsünü paylaşıyor, merhuma Tanrı´da rahmet, ailesi, dost ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz.
ESER Ailesi - Ali Suat ESER

Daha Fazla Haber
Genel
125 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
177 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
626 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
827 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
884 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
566 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1513 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
921 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
881 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
217 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI