Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

POSBIYIK, ASFALT ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ

gundemeregli.com- Zonguldak&[#]8217;ın Ereğli ilçesi Belediye Başkanı Halil Posbıyık, mahallelerde yürütülen asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.
Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, beraberinde Başkan Yardımcısı Etem Özdemir ve Fen İşleri Oğuz Cömert ile birlikte Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından mahallelerde yürütülen asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.
Abalı, Aktaş Kıracı, Korubaşı, Kocaali Mahalleleri&[#]8217;nde sürdürülen sıcak asfalt ile asfalt tamir bakım ve tamir çalışmalarını yerinde inceleyen Posbıyık, asfalt çalışmalarının kentin bir çok noktasında devam ettiğini belirterek&[#]8221; Belediye olarak bu yıl 40 bin ton sıcak asfalt 96 bin metrekare emisyon dökümünü planladık. Belirlediğimiz program dahilinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Abalı-Aktaş Kıracı bağlantı yolunu asfaltladık. Sarıkokmaz Aktaş Sokak yolu asfalt çalışmaları yapılıyor. Ayrıca kentimiz sınırlarına yeni katılan Kocaali Mahallesi&[#]8217;nde hem yol genişletme hem asfalt çalışması yapılıyor. Ereğli 1994 yılından bu güne gelinen süreçte 31 Mahalleye ulaştı hizmet sahamız genişledi. Buna rağmen güçlü bir belediye olarak yeni katılan mahallerimizde olsun mevcut mahallelerimizde olsun önemli çalışmalara imza atıyoruz. En büyük memnuniyetimiz halkımızın gelip bize teşekkür etmesi hayır duasında bulunması&[#]8221;dedi.
Mahalle sakinleri incelemeler sırasında Başkan Posbıyık&[#]8217;a yapılan çalışmalardan dolayı teşekkür ederken memnuniyetlerini dile getirdiler. Başkan Posbıyık, mahallelerde çocuklara oyuncak hediye etti.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
116 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
165 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
620 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
823 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
881 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
564 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1511 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
919 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
881 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
217 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI