Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

AYAN İLE KAR BİRARAYA GELDİ.

gundemeregli.com- Saadet Partisi Zonguldak İl Başkanı Sadık Kar ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ile Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Zonguldak İl Hamdi Ayan&[#]8217;ı ziyaret etti.
Saadet Partisi Zonguldak İl Başkanı Sadık Kar ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ile Milliyetçi Hareket Partisi Zonguldak İl başkanlığına seçilen Hamdi Ayan&[#]8217;ı ziyaret ederek yeni görevine seçilmesinden dolayı kutladı.
Ziyarette konuşan Saadet Partisi İl Başkanı Sadık Kar, &[#]8220;Göreve seçilmenizden dolayı arkadaşlarım ile ziyaret etmek istedik. Yeni görevinizden dolayı size ve ekibinize başarılar diliyorum. İlişkiler ve diyaloglar sık olmalı. Hizmet üretmek için birlik beraberlik içinde olmalıyız. Allah yeni görevinizden dolayı sizi utandırmaz. Zonguldak&[#]8217;ın iyi çalışmalara çok ihtiyacı var. Merkezi hükümet ve belediye anlamında ilimiz çok geri kaldı. İnşallah bunu muhalefet ve iktidar partisi ile bir araya getirerek ilimize ne gibi hizmetler getirebiliriz bunun kavgasını vermemiz gerekir&[#]8221; dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren MHP Zonguldak İl Başkanı Hamdi Ayan&[#]8217;da, &[#]8220;Zonguldak hizmet alanında çok geri kaldı. Saadet Partisi olarak, siyasi parti olarak ilk ziyarette bulunmanız bizi onurlandırdı. Saadet Partisi ülkemiz siyasetinde olmazsa olmazlardandır. İdeolojiye dayalı bir partidir. Biz göreve geldiğimizden beri toplumsal mutabakat ve seviyesi siyaseti savunuyoruz. Zonguldak&[#]8217;ta amacımız Mithatpaşa tüneline ilk kazmayı iktidar ve muhalefet ile vuralım. Birlik beraberlik noktasında her zaman hazırız. Zonguldak&[#]8217;ı anlatmaya gerek yok ciddi anlamda sıkıntı var. Tekelleşme konusunda siyasetin çözüm bulması gerekir. Bir an önce bir araya gelinmeli. Birlik beraberlik içinde inşallah iyi şeyler yapacağız. Asla mücadeleden vazgeçmeyeceğiz&[#]8221; diye konuştu.
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
125 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
178 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
631 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
830 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
888 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
569 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1519 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
926 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
885 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
220 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI