Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

TÜRKİYE KAMU-SEN´DEN, CHP´YE ZİYARET

gundemeregli.com- Türkiye Kamu-Sen Zonguldak İl Temsilcisi Kadir Bacaoğlu ve beraberindekiler Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak İl Başkanı Halil Furat&[#]8217;ı ziyaret etti.
Türkiye Kamu-Sen Zonguldak İl Temsilcisi Kadir Bacaoğlu ve beraberindekiler CHP Zonguldak İl Başkanı Halil Furat&[#]8217;ı ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar diledi ve fikir alış verişinde bulundu.
Ziyarette konuşma yapan Türkiye Kamu-Sen Zonguldak İl Temsilcisi Kadir Bacaoğlu, &[#]8220;Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanlığı kongresini tamamlamış başkanlığa Halil Furat Bey gelmiştir. Kendisine başarılar ve hayırlı olsun diliyoruz. Tüm ekibiyle beraber inşallah iyi hayırlı icraatlar içerisinde bulunacağını temenni ediyoruz. Zonguldak adına inşallah hayırlı olur. Zonguldak biliyoruz ki son zamanlarda herkesin dilinde hizmet yönünden fakir, gerekli ilgiyi Ankara tarafından görmeyen, Ankara tarafından unutulmuş bir şehir haline geldi ilimiz. Umuyoruz ki, sizler ve ilimizdeki diğer siyasiler bu konuda birlik ve beraberlik içerisinde gereksiz çekişmelerden uzak, Zonguldak&[#]8217;ın yarına olacak işlerde hem fikir ve tek yürek, tek bilek olarak hareket edersiniz ve ilimiz kazanır diyoruz. Umuyoruz ki, seçim kaygısıyla siyaset yapan siyasilerden değil, Türk gençliğine, geleceğimize güzel şeyler, güzel gelecekler bırakmak adına hizmet üretmeye çalışan siyasetçilerden olacağınızı temenni ediyoruz. Bu uğurda sizlere başarılar diliyoruz. Türkiye Kamu-Sen ilçe ve ilimiz adına yararlı olacak her türlü işin içerisinde olacaktır. Bu tür faaliyetlerde tüm siyasi partileri ayırt etmeksizin gerekli desteği verecektir. Önemli olan ilimizin ve ülkemizin kazanmasıdır&[#]8221; dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren CHP Zonguldak İl Başkanı Halil Furat ise &[#]8220;Zonguldak&[#]8217;ta biz siyaset ve demokratik kitle örgütleri olarak, dernekler, sendikalar adına gerek iktidar partisine gerekse bütün kuruluşlara zeytin dalı uzatalım yeni yönetim olarak dedik. AK Parti İl Başkanının ziyaretinde kendisine de söyledik. Zonguldak adına yapacağımız bütün olumlu, hayırlı çalışmalarda size her tülü desteği vermeye hazırız dedik. Görüyoruz ki, bütün buraya ziyarete gelen sendikalar, demokratik kitle örgütleri hepsinin özlemi Zonguldak&[#]8217;ın geri kalmışlığını, Zonguldak&[#]8217;ın kötü talihini yenmek, Zonguldak&[#]8217;ta güzel şeyleri yapabilmek, güzel şeyleri ortaya koyabilmek, onun için birlik beraberlik gerekiyor. Bu birlik beraberliği hep beraber göstermemiz gerekiyor. Biz bu konuda her türlü çabayı, her türlü desteği göstermeye hazırız. Biz bunu her platformda, her konuşmamızda dile getiriyoruz. Bu bir zihniyet, bu bir anlayış. Bu anlayışın daha iktidar partisinde oturmadığını görüyoruz. Ben yaptım, ben oldu mantığıyla bütün işleri çözmeye çalışıyorlar. Onun içinde Zonguldak&[#]8217;ta işler çok ağır aksak gidiyor. Zonguldak&[#]8217;ta bir hastane yeri daha tespit edilemedi. Bir hastanenin temeli atılamadı. Bunları konuşuyoruz, siyasi partilerden, iktidar partisinden eleştiri alıyoruz ama maalesef bu gerçekleri konuşmamız lazım. Biz muhalefet partisiyiz, biz muhalefet görevimizi yapmamız lazım. İktidar partisi çözüm üretecek, çare üretecek. Ercan Candan diyor ki, parayı bulsunlar biz hastaneyi yapalım diyor. Biz iktidar olsak bize bunu sorsunlar. Ama muhalefet partisinin parayı bulup hastanenin temelini ataması diye bir düşünce bana göre sayın milletvekilimizin hangi düşünceye istinaden bunu söylediğini anlamıyorum. Türkiye&[#]8217;nin geldiği konum ortada. Türkiye&[#]8217;nin inşaat sektörünün geldiği konum ortada. Bir hastane yerinin zemin etütleri yapılarak bir yere yapılmasının önü açılamıyorsa beş yıldan beri bu Zonguldak adına büyük bir eksiklik. Bu tür eksiklikleri sayabiliriz. O açıdan biz böyle değerli sendikalarla omuz omuza, kol kola önümüzdeki süreçte gerek emek mücadelesinde gerekse şehrimizin mimari mücadelesinde yan yana olmak kol kola olmak arzusu içerisindeyiz. Buna katılmayan siyasi parti yöneticileri olabilir ya da iktidar partisi yöneticileri olabilir bu bizi bağlamaz. Biz bu mücadelede topyekun hareket etmek zorundayız. Hep beraber bu konuda, bu uğurda her türlü çabayı göstereceğimize Zonguldak halkı ve sizin huzurunuzda söz veriyoruz&[#]8221; diye konuştu.
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
98 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
140 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
594 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
805 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
869 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
553 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1494 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
905 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
872 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
211 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI