Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

10 FUTBOLCU RENKLERİNE BAĞLADI

gundemeregli.com- Zonguldak deplasmanlı süper amatör lig takımlarından Çaycumaspor 10 futbolcuyu renklerine bağlayarak transferi tamamladı.
Zonguldak deplasmanlı Süper Amatör Lig&[#]8217;de mücadele eden Çaycumaspor, toplamda 10 futbolcuyu renklerine bağlayarak yeni sezonun transferlerini gerçekleştirdi. Çaycumaspor Tesislerinde gerçekleşen imza töreninde Çaycumaspor Yöneticisi Yüksel Odabaş, yeni transferlerin Çaycuma&[#]8217;ya hayırlı olmasını dileyerek; &[#]8220;Yeni transferlerimizle sözleşmeleri yaptık.&[#]8221;dedi. Yeni transferler için yönetim kuruluna teşekkür eden Çaycumaspor teknik Hocası Serkan Bankoğlu ise, &[#]8220;Her zaman söylüyoruz, Çaycumaspor&[#]8217;un hedefsiz olması mümkün değil. Lig başladıktan sonra bu hedefi hep birlikte göreceğiz. Transferlerimizi ancak noktaladık. Belki bir orta saha oyuncusu daha takıma katabiliriz. Genç bir kadromuz var. Bu genç kadronun yanına tecrübeli ve deneyimli isimleri kattık. Bunu iyi harmanladığımız zaman tahmin ediyorum ileriki haftalarda daha iyi bir takım ortaya çıkacak. Biraz sabıra ihtiyaç var. Hazırlık maçlarını ölçü olarak almıyoruz. Bakıyorum kamuoyunda ölçü alınıyor. Yendik yenildik, en son Bartınspor gibi güçlü takımla berabere kaldık. Hazırlık maçlarının neticesi önemli değil. Çünkü o maçlarda oyuncuların yerlerini deniyoruz, nerde oynayacaklarına bakıyoruz. Önümüzde Erdemir maçı var. Erdemirspor güçlü bir ekip. Ama kendi saha ve seyircimizin avantajıyla puan veya puanlar alacağımıza inanıyorum. Her iki takıma da şimdiden başarılar diliyorum.
2012-2013 sezonu için tüm takımlara başarılar diliyorum. Kazasız ve sakatsız bir sezon geçirmelerini diliyorum.&[#]8221;dedi. Yeni transfer olan futbolcular, sözleşme imzalayarak Çaycumaspor&[#]8217;la anlaştılar. Çaycumaspor bu sezon Saltukovaspor&[#]8217;dan Erdal Muslu ve Taner Çalova, Zonguldakspor Alt Yapı&[#]8217;dan Nedim Akyüz, Muhammet Öztürk, Soykan Bina ve Orhun Sefercik, İstanbul Beylikdüzüspor&[#]8217;dan Tamer Akyüz, Bartınspor&[#]8217;dan Sadettin Yavuz, Karabükspor&[#]8217;dan Koray Ünlütürk, Düzce Çilimlispor&[#]8217;dan Özgür Murat Akal´ı renklerine bağladı.
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
125 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
178 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
629 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
829 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
886 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
567 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1515 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
923 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
882 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
218 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI