Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

2013 PROGRAMINA ALINDI

gundemeregli.com- AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar Beycuma Belediye Başkanı Vural Kundakçıoğlu ile Ceza ve Tevkif Evleri Genel Müdürü Mustafa Onuk&[#]8217;u makamında ziyaret etti.
Ceza ve Tevkif Evleri Genel Müdürü Onuk ile Beycuma&[#]8217;ya yapılması istenen açık cezaevi ile ilgili görüşen Ulupınar ve Kundakçıoğlu görüşmenin olumlu geçtiğini söylediler. Yapılması düşünülen açık cezaevi, lojman ve sosyal tesis projesinin 2013 yatırım programına alındığını söyleyen Genel Müdür Onuk, açık cezaevinin şu anda bulunan kapalı cezaevinin yanına yapılmasının uygun olacağını belirtti. Proje için yaklaşık 4 milyon TL ödenek ayrılacağını belirten Kundakçıoğlu, Belediye olarak yer gösterdiklerini, çalışmaların inşallah önümüzdeki günlerde başlayacağını belirtti.
Konuyla ilgili konuşan AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, Genel Müdürümüz Mustafa Onuk ile önceki görüşmelerimizde açık cezaevi yapımı konusuna sıcak baktığını belirtmişti. Son görüşmemizde de Beycuma&[#]8217;ya yapılacak projenin 2013 yatırım programına alındığını söyledi. İnşallah kapalı ceza evinin yükü azaltılmış olacak. En kısa zamanda çalışmaların başlamasını umuyoruz dedi.
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
105 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
155 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
608 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
812 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
873 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
559 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1501 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
911 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
875 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
213 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI