Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

İŞTE ŞEHİDİN SON TELEFON MESAJI

gundemeregli.com-Afyonkarahisar´daki 25 askerin şehit olduğu patlamada yoklama da ismi okunmayan Mücahit Çoşkun&[#]8217;un birliğe teslim olmadan önce yazdığı mesaj ortaya çıktı.

   Coşkun&[#]8217;un askeri birliğine teslim olmadan önce mesaj çektiği Afyyonkarahisar&[#]8217;a indim birazdan birliğime teslim olacağım ve Allah&[#]8217;a emanet olun, dua edin şeklindeki mesajı yürekleri dağladı.

    Mücahit Coşkun&[#]8217;un abisi Yahya Coşkun konu ile ilgili yaptığı açıklamada &[#]8220;Daha önce eşine söylemiş, göreve başladığımızdan bu yana depoda istif düzenleme yapıyoruz. Kendisi ile Salı günü akşamı görüştük. İhmal var mı yok mu bunu ben bilemem onu görevliler biliyor. Babam zaten ihmal varsa hakkını helal etmeyeceğini söyledi. Aynı şeyi bende söylüyorum. Orada görev yapan bir askerin o saatlerde bir çalışmanın olmaması gerektiğini söylüyor. Kardeşim üniversite mezunu, ben lise mezunuyum, ilkokul mezunu olan bir insanın bile o saatte depoda istif ve düzenlemenin olmayacağını bilmesi gerekiyor&[#]8221; dedi.
    Öte yandan, kayıp asker Mücahit Coşkun&[#]8217;un askeri birliğine teslim olmadan önce mesaj çektiği Afyyonkarahisar&[#]8217;indim birazdan birliğime teslim olacağım ve Allah&[#]8217;a emanet olun, dua edin şeklindeki sözlerinin son mesajı oldu.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
122 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
173 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
622 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
823 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
881 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
565 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1513 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
921 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
881 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
217 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI