Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

ÖĞRENCİLERE KİTAP DESTEĞİ

ÇAYDEĞİRMENİ BELEDİYESİ’NDEN ÖĞRENCİLERE KİTAP DESTEĞİ

Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş’in destekleri ve 75. Yıl Ortaokulu işbirliğiyle son sınıf öğrencilerine yardımcı kitap dağıtımı yapıldı.

Okul yönetimi son sınıf öğrencilerinin ihtiyaçlarının büyük bir kısmını oluşturan yaprak test ve soru bankası kitaplarının bu vesileyle karşılandığını belirterek Çaydeğirmeni Belediye Başkanımız Satılmış Gebeş başta olmak üzere Çaydeğirmeni Belediyesi’ne teşekkür etti.

Kitapların dağıtımı sürecinde bizzat yer alan Satılmış Gebeş; “En önemli yatırımlardan birinin eğitime olan yatırım olduğunu biliyor bu düşünce ile öğrencilerimizin eğitimlerine yardımcı olmaya çalışıyoruz. 75. Yıl Ortaokulu ile gerçekleştirmiş olduğumuz işbirliği sayesinde öğrencilerimize yardımcı kitap dağıtımını tam zamanında gerçekleştirdik.
Öğrencilerimizin eğitim şartlarını iyileştirme konusunda çalışmalarımız devam ediyor. Okullara zaman zaman yaptığımız ziyaretlerde tüm ihtiyaçları öğrenip giderilmesi yönünde hassas davranıyoruz. Eğitime verdiğimiz destekler, bizi her geçen gün bir adım daha ileriye taşıyor. 
Öğrencilerimizin farklı eserlerden istifade edebilmeleri için gerçekleştirdiğimiz kitap dağıtımı umuyorum ki bu güzel gençlerimizi başarı merdiveninde bir üst basamağa taşır.
Bu vesile ile öğretmenlerimize, öğrencilerimize verdikleri emek için teşekkür ediyor, tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum.” dedi.

 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
101 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
148 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
601 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
810 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
872 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
559 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1500 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
910 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
874 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
213 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI