Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

SİYASET VE PROVOKASYON YAPILMASIN

gundemeregli.com- Afyonkarahisar´da meydana gelen ve 25 askerin şehit düştüğü patlamada şehit düşen Zonguldaklı Mücahit Coşkun´un Babası Şeref Coşkun, şehit cenazesinde siyaset ve provokasyon ve taşkınlık istemediğini söyledi.
TBMM Eski Başkanı ve AK Parti Zonguldak Milletvekili Köksal Toptan, beraberinde Alaplı Kaymakamı Yıldıray Malğaç, Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu, AK Parti Alaplı ilçe Başkanı Faruk Çaturoğlu, yönetim kurulu üyeleri, il genel ve belediye mesclis üyeleri ve partilerle birlikte Afyonkarahisar´da meydana gelen patlamada şehit olan Mücahit Coşkun´un Alaplı Çatak Köyünde yaşayan ailesini ziyaret etti.
Ziyarette aileye baş sağlığı dileyen Toptan, şehidin ailesinin her isteğinin yerine getirilmesini istedi.
TBMM Eski Başkanı ve AK Parti Zonguldak Milletvekili Köksal Toptan ve beraberindekilerin ziyaretinden memnunluk duyduğunu belirten şehit Mücahit Coşkun´un Babası Şeref Coşkun ise Milletvekili Toptan&[#]8217;a şehit cenazesinde siyaset ve provokasyon ve taşkınlık istemediklerini söyledi.
Şehit cenazesinde kesinlikle siyaset, provokasyon ve taşkınlık yapılmasına izin verilmesini istemediklerini belirten baba Coşkun,&[#]8220;Burada siyaset yapılmasını istemiyoruz. Tören babında, provokasyon istemiyoruz. Bu niyetle geleceklerse gelmesinler, zaten bizim köyümüzdeki insanlarımız inançlı insanlardır, en ufak bir taşkınlık olmayacaktır. Ne bir taşkınlık ve ne bir provokasyon istemiyoruz. Buraya taziye ziyareti ve şehidimizi defin etmek için geleceklerse gelsinler, yoksa şehitler ölmez gibi sloganlar istemiyoruz. Dua ederek tekbirlerle götürülmesini istiyoruz. Ayrıca izin verirlerse şehidimizin definin de tüm şehit babaları adına konuşma yapmak istiyorum. Bu konuşma yapmamdaki amacım şehit babalarına hem teselli ve onlarla gurur duymalarıdır. Şehit babası olmak herkese nasip olmaz. Ama kesinlikle şehidimizin cenaze töreninde ne slogan nede taşkınlık istemiyorum. Önemli olan şehidimizi dualarla en iyi şekilde uğurlamak istiyorum. 4 tane oğlum var. Ama onun ben de ayrı bir yeri var.
ŞEHİT ASKER MÜCAHİT COŞKUN, ASKERE GİTMEDEN ÖNCE BANA ŞEHİTLİK YAKIŞIR MI DİYE SORMUŞ
Alaplılı şehit Mücahit Coşkun&[#]8217;un babası Şeref Coşkun&[#]8217;un askere gitmeden önce kardeşleri, ağabeyi ve yakın arkadaşına kendisine şehitliğin yakışıp, yakışmayacağını sorduğunu söylediğini belirterek,&[#]8221;Mücahit oğlum askere gitmeden önce kardeşlerine, abisine ve köydeki yakın arkadaşına şehit olabilir miyim diye söylemiş, sanırım kendisine malum olmuş, acımız ayrılık acısı, şehit olduğu için gururluyum, oğlum en iyi makama şehitlik makamına ulaşmıştır&[#]8221; diye konuştu.
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
101 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
148 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
601 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
810 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
872 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
559 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1500 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
910 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
874 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
213 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI