Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

DÜ'de "Küçük Adımlar Büyük Umutlar"

DÜ'de "Küçük Adımlar Büyük Umutlar"

Düzce Üniversitesi Eğitim Fakültesi Matematik ve Fen Bilimleri Eğitimi Bölümü öğrencileri, Topluma Hizmet dersi bünyesinde 75. Yıl Ortaokuluna Fen Bilgisi Koridoru oluşturdu.
Dr. Öğr. Üyesi Şahin Danışmanın koordine ettiği ve Fen Bilgisi Öğretmenliği Bölümü öğrencileri Meryem Yazıcı, Beyza Ataseven, Vildan Enes Alemdar, İrem Mülayim ile Özge Coşkunun katkılarıyla gerçekleştirilen Küçük Adımlar Büyük Umutlar projesi, Gümüşova ilçesinde bulunan 75.Yıl Ortaokulu öğrencileriyle buluştu. Düzce Üniversitesi Eğitim Fakültesi öğrencilerinin kendi imkanlarıyla bir dönem boyunca oluşturduğu Fen Bilgisine ilişkin Türkiye haritası panosu, başta Türk-İslam tarihinde iz bırakmış bilim insanları olmak üzere, önemli bilim insanlarının hayatlarından ve çalışmalarından kesitler sunan posterler, güneş sistemi ve gezegenleri posteri, uzay hatırası için fotoğraf çektirme panosu ve diğer malzemelerden oluşan ilgi çekici materyaller, ortaokullu öğrencilerin bilgisine sunuldu.
Gün boyunca devam eden materyal sergisinde stantları ziyaret eden 5. ve 8. sınıf öğrencilerine Düzce Üniversitesi öğrencileri bilgi edinme materyalleri hakkında sunum gerçekleştirdi. Topluma Hizmet dersi kapsamında oluşturulan Fen Bilgisi Koridoru öğrencilerin sürekli etkileşimde bulunabilmeleri amacıyla koridorlarda sergilenmeye devam edecek.

haber

haber

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
133 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
205 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
645 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
841 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
896 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
573 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1524 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
929 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
888 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
221 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI