Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

KENT ORMANINDA BULUŞTULAR

gundemeregli.com- Zonguldak İmam-Hatip Lisesi Mezunları Derneği (ZİMDER) Başkanı Hüdaverdi Şen, &[#]8220;Zonguldak İmam-Hatip Lisesi&[#]8217;nden mezun öğrenci sayımız 5bin il genelinde ise toplam 10 bin mezun sayısını aştık. Bu rakamlar gösteriyor ki, Zonguldak&[#]8217;ımızın en büyük sivil toplum kuruluşlarından biridir&[#]8221; dedi.
Zonguldak İmam-Hatip Lisesinden 1983 yılı mezunları Çaydeğirmeni Beldesi&[#]8217;nde yeni hizmete açılan Kent Ormanında buluştular. Bu yılki buluşmaya mezunlar eş ve çocuklarıyla katılırken, Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, Zonguldak Anadolu İmam-Hatip Lisesi Müdürü İbrahim Cansız, Zonguldak İmam-Hatip Liseleri Mezunları ve Mensupları Başkanı Hüdaverdi Şen katıldı.
Buluşma gününde Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş yaptığı konuşmada, böylesi güzel bir günde böylesi güzel bir mekânda böylesi güzide bir grubu ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade ederek, İmam- Hatip Liselerinin ülkemiz için önemli bir kurum olduğunu, kurulduğu günden itibaren vatanını seven, hayırlı, çalışkan ve başarılı insanlar yetiştirdiğini ifade ederek, okul ve mezunlar derneğinin yaptığı çalışmaları dikkatle takip ettiklerini, bundan sonra yapılacak çalışmalarda üzerimize bir görev düşerse seve seve destek olacaklarını ifade etti.
Zonguldak Anadolu İmam-Hatip Lisesi Müdürü İbrahim Cansız ise, &[#]8220;Mezunlarımızla zaman zaman birlikte oluyoruz. Yıllar önce okulumuzdan mezun olan öğrencilerimizle bir araya gelerek geçmişi yad ediyor özlem gideriyoruz. Ayrıca okulumuzda yapılan çalışmalar hakkında görüş alış verişinde bulunuyor, mezun olan öğrencilerimizle irtibatı sürekli hale getiriyoruz&[#]8221; dedi. Bu yıl okulumuzda İmam-Hatibin orta kısmının da açıldığını ifade eden Cansız, kayıt süresi devam ettiği halde hem orta kısma, hem de lise kısmına ayrılan kontenjanların dolduğunu, yeni kayıt taleplerini karşılamak için çalışmaların sürdüğünü, yeni bir İmam-Hatip Ortaokulu açılabileceğini sözlerine ekledi.
Zimder Başkanı Hüdaverdi Şen ise, &[#]8220;Zonguldak Merkezinden mezun öğrenci sayısının 5.000&[#]8217;i, il genelinde ise toplam 10.000 mezun sayısını aştığını ifade ederek, &[#]8220;Artık Zonguldak&[#]8217;ımızın en büyük sivil toplum kuruluşlarından biri olduk. Dernek olarak böylesi büyük bir grubu koordine etmeye, hemen hemen tüm mezunlarla irtibat halinde olmaya çalışıyoruz. Mezunlarımızdan aldığımız maddi ve manevi destekle çalışmalarımız başarıyla sonuçlanmaktadır. Uzun yıllardır süren bazı mağduriyetler yapılan yasal düzenlemelerle sona ermiştir. Bu sonuçta mezunlarımızın katkısı çok büyüktür. Mezunlarımızın dayanışması, kadir şinas milletimizin teveccühü ile zor günler geride kalmıştır. Bu yıl tüm İmam-Hatip Ortaokul ve Liselerinde yeni öğrenci kontenjanları tamamen dolmuş durumdadır. Başarı dolu günler yakın gelecekte bizleri beklemekte, geçmişte olduğu gibi vatanımıza milletimize hayırlı, çalışkan ve başarılı hizmet verecek insanlar yetişmeye devam edecektir.&[#]8221; dedi.
1983 Mezunlarının dilek ve temennilerde bulunmasının ardından gün boyu beraber olan mezunlar, bir yıl sonra yeniden buluşmak üzere vedalaşarak ayrıldılar.
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
157 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
241 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
684 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
857 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
915 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
594 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1542 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
950 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
903 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
233 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI