Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

EREĞLİ´Lİ KARTALLAR´DAN KAN KAMPANYASI

gundemeregli.com- Zonguldak´ın Ereğli ilçesinde faaliyet gösteren Beşiktaş Taraftarlar Derneği´nce her yıl geleneksel olarak düzenlenen kan bağışı kampanyasının 3. Üncüsü gerçekleştirildi. Kan bağışı kampanyasında 163 ünite kan toplandı.
Kdz. Ereğli Beşiktaş Taraftarlar Derneği Başkanı Tarkan Adik, her yıl gelenek hale getirdikleri kan bağışı kampanyasının bu yıl üçüncüsünü gerçekleştirdiklerini söyledi.
Düzenledikleri kan bağışı kampanyalarına büyük ilgi gösterildiğini belirten Adik, &[#]8221;Kdz. Ereğli Beşiktaş Taraftarları Derneği Yönetimi olarak her sene geleneksel olarak düzenlediğimiz Kan bağışı kampanyamızı Amfi Tiyatro da gerçekleştirdik. Kan Bağışı kampanyasında Ereğli halkımızın da desteği ile geçtiğimiz yıl topladığımız 148 ünite kan bağışını bu sene 163 kan bağışı ile geçerek Kızılay Kan merkezine büyük destek sağladık. Bu sene üçüncüsünü düzenlediğimiz &[#]8216;Kan ver Hayat Kurtar&[#]8217; kampanyamıza yoğun ilgi var. Bu sene tahmin ettiğimiz rakamların üzerine çıktığımıza inanıyorum. Bizi arayarak geç de olsa kan vermeye gelmek isteyen üyelerimiz var. Bizleri telefonla arayarak kampanyayı kapatmamamızı istiyorlar. Kan bağışı kampanyamızın bu sene de emeline ulaştığını zannediyorum. Derneğimiz güzel etkinliklerine devam ediyor. Bayrağımız dalgalanmaya devam ettikçe bizim de bu etkinliklerimiz devam edecek. Beşiktaş&[#]8217;ın adına şanına yakışır bir şekilde bayrağımızı Ereğli&[#]8217;de de güzel bir şekilde dalgalandıracağız. Bütün sivil toplum kuruluşları ile omuz omuza vererek bize destek vermelerini istiyoruz. Bizlerde onlara destek vermeye çalışıyoruz. Güzel bir çalışma oluyor. Katkılarından dolayı herkese teşekkür ediyorum&[#]8221; dedi.
Türk Kızılay&[#]8217;ı Kdz. Ereğli Şube Başkanı Yusuf Oktay ise konuşmasında, Ereğli Beşiktaş Taraftarları Derneğinin geleneksel hale getirdiği kan bağışı kampanyasına ilginin oldukça yoğun olduğunu ve dernek yönetimine kan bağışı kampanyası düzenleyerek kendilerine katkı vermelerinden dolayı teşekkür ettiğini söyledi.
Kan bağışında bulunan vatandaşlara katılım belgeleri verilirken, dernek yönetimi ve üyeleri tarafından da yiyecek içecek ikram edildi.
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
134 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
205 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
646 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
842 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
898 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
576 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1527 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
933 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
893 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
224 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI