Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

ADAYLIĞIMI AÇIKLADIĞIM ANDA BÜYÜK BİR BOŞLUK DOĞAR

gundemeregli.com-AK Parti&[#]8217;den Zonguldak Belediye Başkanlığı  için adayların arasında ismi geçen Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, şuan ki durum ve görevi itibariyle adaylığını açıklamasının mümkün olmayacağını ifade etti.
Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, seçime 14 ay kaldığını ve kendisinin görevinin sürdüğünü belirterek, belediye başkanlığına adaylık açıklamak için çok erken olduğunu ifade etti. Adaylığını açıklaması durumunda Kozlu&[#]8217;da ve Zonguldak&[#]8217;ta büyük bir boşluk oluşacağını savunan Bektaş, şuan için tek hedefinin Kozlu&[#]8217;da devam eden çalışmaları tamamlamak olduğunu ifade etti. Adaylık konusu netleştiğinde açık yüreklilikle kamuoyu ile paylaşacağını dile getiren Bektaş, &[#]8220;Seçimlere 14 ay var. Bunu net söylüyorum. Şuanda ben görevimin başındayım. &[#]8216;Kozlu&[#]8217;da belediye başkanı olmayacağım, Zonguldak Belediye Başkanlığı&[#]8217;na adayım&[#]8217; dediğim anda, Kozlu&[#]8217;da doğabilecek boşluğu düşebiliyor musunuz. Yada bu durum, Zonguldak belediyesindeki insanların çalışmalarını etkilemez mi? Konumuz bu değil ki. Allah ve Kur&[#]8217;an şahittir. Şuan için benim tek hedefim, Kozlu&[#]8217;da iyi işler ve iyi bir belediye başkanlığı yapmaktır. Zonguldak&[#]8217;taki sorunlara da kim olursa olsun, şuanda bile katkı verebilirim. Ama o gün geldiğinde size söz veriyorum. Öyle bir şey varsa, netleşmişse, Başbakanlık&[#]8217;ta veya genel merkezde konuşulmuşsa, aynı şimdiki gibi, açık yüreklilikle söylerim&[#]8221; dedi. Zonguldak&[#]8217;ta erken isimleri yıpratma hastalığının bulunduğuna da değinen Bektaş, &[#]8220;Zonguldak&[#]8217;ta seçime bir yıl kala bir sürü insan aday olarak çıkacaktır. Ama Zonguldak&[#]8217;ta bir hastalık var. Bazı isimler geçecektir. Bazılarının hevesi vardır, göreve taliplidir. Ama bu isimler için yıpratma mekanizması işleyecektir. Gerçekten bu memlekete hizmet edebilecek bir adayı, daha aday olmadan yıpratırlar. Zonguldak&[#]8217;ta bu hastalık var&[#]8221; diye konuştu.
İsminin yıpratılmasından da çekinmediğini vurgulayan Bektaş, şöyle devam etti:
&[#]8220;Memleketimizin şuan ki meselesi, benim aday adaylığım değil. Bu durum 6 ay sonra netleşir. Bu cevabımdan korktuğumu anlamayın. Asla korkmam. Şuan için Zonguldak Belediye Başkanlığı&[#]8217;na aday değilim. Ama aday olur ve seçilirsem, şehrin kaderini değiştirecek işler yaparım. O&[#]8217;na kesinlikle eminim. Ama şuan ki durum ve konumum bana net bir açıklama yapma haklılığını vermiyor. Net bir açıklama yaptığım zaman, hem Kozlu&[#]8217;da hem de Zonguldak&[#]8217;ta büyük bir boşluk, büyük bir sıkıntı doğar. Kozlu&[#]8217;da yapılan işler yarım kalır. Kozlu&[#]8217;da benim güvendiğim insanlar var. Ekibim var. Ben buraya ekibimle geldim. Kendi başıma gelmedim. Oturup, karar alacağım arkadaşlarım var. Karar aldığım zaman söz, size net bir bilgi vereceğim.
Bazılarının ise &[#]8216;Ali bunu istiyor da, yan cebime koy zihniyeti var&[#]8217; gibi ifade ve söylemlerde bulunduğunu belirten Başkan Bektaş, bu söylemlerinin de doğruyu yansıtmadığını ifade ederken, şuan tüm belediye başkanları gibi kendisinin de görevi başında olduğunu, adaylık konusunu ise zamanı geldiğinde değerlendireceğini kaydetti.
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
154 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
234 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
673 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
853 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
910 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
589 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1537 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
943 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
898 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
230 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI