Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

VALİ AYYILDIZ´IN EŞİNDEN ANLAMLI ZİYARET

gundemeregli.com- Zonguldak Valisi Erol Ayyıldız&[#]8217;ın eşi Dr. Dilek Didem Ayyıldız, Kdz. Ereğli İzmirlioğlu Huzurevini ziyaret ederek yaşlılarla sohbet etti.
Zonguldak Valisi Erol Ayyıldız&[#]8217;ın eşi Dr. Dilek Didem Ayyıldız, beraberinde Kdz. Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay&[#]8217;ın eşi Nazmiye Çay, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı İl Müdürü Kemal Gümrükçü ile birlikte Kdz. Ereğli İzmirlioğlu Huzurevini ziyaret ederek yaşlılarla sohbet etti.
Huzurevi sakinleri ile özel olarak ilgilenen ve onların istek ve dileklerini dinleyen Ayyıldız, huzurevi Müdürü Zeynep Yüksel Ünal&[#]8217;dan etkinlikler ve çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Ayyıldız&[#]8217;a, ayrıca Huzurevi sakinleri tarafından yapılan el işleri, ahşap boyama örnekleri Huzurevi korosu ve Çınar ağacı adlı bülteni ile ilgili bilgiler verildi.
Huzurevinde kalan yaşlıları odalarında ziyaret eden Ayyıldız, huzurevini inceleyerek huzurevi ortamının güzel olduğunu çok iyi şartlarda hizmet verildiğini ve yaşlıların birçok genç&[#]8217;ten de daha aktif olduklarını gördüğünü dile getirdi. Ayyıldız, son olarak yaşlılar da birlikte akşam yemeği yedi.
Kdz. Ereğli İzmirlioğlu Huzurevi Müdürü Zeynep Yüksel Ünal, Zonguldak Valisi Erol Ayyıldız&[#]8217;ın eşi Dr. Dilek Didem Ayyıldız, beraberinde Kdz. Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay&[#]8217;ın eşi Nazmiye Çay, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı İl Müdürü Kemal Gümrükçü&[#]8217;nün ziyaretinden mutluluk duyduğu belirterek,&[#]8221; Ziyaretlerde kendilerine huzurevimizdeki etkinlikler ve çalışmalar hakkında bilgiler verdik. Huzurevi olarak Çınarağaçlarımız&[#]8217;ın yaşamlarındaki önemli anları, onların dilinden yansıtarak, onların hayat tecrübelerini gençlerimize aktarılmasına yönelik bir çalışma yapacağımızı paylaştık. Ayyıldız da her konuda gereken desteği vereceklerini, hatta projelerimiz içinde, imkanlar dahilinde bulunacağı sözünü verdiler. Yaşlılarımız bu ziyaretten büyük bir mutluluk duymuşlardır ve daha sık kendilerini beklediklerini dile getirmişlerdir. Huzurevimizden memnun ve teşekkür ederek ayrılması bizim için onur kaynağı olmuştur. Çalışma azmimizi kat kat artırmıştır. Ben de çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bir başarı varsa bu başarıyı ekibime borçluyum&[#]8221; dedi.
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
105 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
154 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
604 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
812 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
873 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
559 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1500 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
911 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
875 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
213 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI