Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

ZONGULDAK ŞEHİTLERİNİ BEKLİYOR

gundemeregli.com- Afyonkarahisar´da askeri mühimmat deposunda meydana gelen patlamada şehit olan 25 askerden Zonguldaklı Emrah Kartal ve Mücahit Coşkun&[#]8217;un kimlik tespit çalışmalarının devam ettiği ve çalışmaların tamamlanmasının ardından askeri helikopterle memleketlerine gönderileceği belirtildi.
Ankara GATA&[#]8217;ya Alaplılı şehit asker Mücahit Coşkun&[#]8217;un cenazesini almak için giden yakını Şeref Coşkun, henüz şehidin kimlik tespiti çalışmalarının sürdüğünü ve 16 Eylül 2012 Pazar gününe kadar kimlik tespit çalışmalarının tamamlanmasının beklendiğini söyledi.
Afyonkarahisar´daki olay yeri incelemesinin tamamlandığını ve adli tıptan gelecek sonucun beklendiğini belirten Şeref Coşkun, Afyonkarahisar´daki olay yeri incelemesinin tamamlandığına yönelik bizlere bilgi verildi. Şu anda DNA testi için adli tıpta çalışmalar devam ediyor. Zonguldaklı şehitlerimizin kimlik tespit çalışmalarının 16 Eylül 2012 Pazar gününe kadar tamamlanmasını bekliyoruz. Şehitlerimiz Zonguldak&[#]8217;a GATA Lojistik Komutanlığı´nda görevli Albay Yılmaz Şanan ile birlikte askeri helikopterle götürülecek. GATA önünde 24 askerimiz için bir askeri tören düzenlenecek, akabinde şehitlerimiz yakın bölgelere karayolu, uzak bölgelere ise uçak ve helikopterlerle götürülerek ailelerine teslim edilecek dedi.
Tüm şehit aileleri ve yakınlarının GATA misafirhanesinde ağırlandığını kaydeden Coşkun, GATA&[#]8217;da koordinatör olarak görevli olan Albay Yüksel Aktaş tarafından kendilerinin bilgilendirildiğini söyleyerek, Afyonkarahisar&[#]8217;da askeri mühimmat deposunda meydana gelen patlamada şehit olan 25 askerden şehidimiz Mücahit Coşkun&[#]8217;u teslim almak için yaklaşık 8 günden beri bekliyoruz. Araştırmalar sürüyor. Tüm şehit ailelerinin yakınları da bekleyiş içinde. GATA misafirhanesinde kalıyoruz. GATA yetkilileri sağ olsunlar tüm ihtiyaçlarımızı karşılıyorlar. Bunun yanı sıra adli tıp görevlileri de sürekli bize son gelişmelerle ilgili bilgiler veriyorlar. Hiçbir sıkıntımız yok. GATA&[#]8217;da koordinatör olarak görevli olan Albay Yüksel Aktaş geldiğimizden bu yana bizler ve tüm şehit aileleri ile sürekli özel olarak ilgileniyor ve bizleri bilgilendiriyor. Kendisi bizzat şehitlerimiz için Zonguldak halkına başsağlığı dileğinde bulundu diye konuştu.
Coşkun ayrıca, patlamada şehit düşen 25 askerin ailelerine de başsağlığı dileğinde bulundu.
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
126 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
180 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
635 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
837 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
889 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
570 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1520 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
927 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
886 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
220 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI