Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

ULAŞILMADIK YER KALMAYACAK

gundemeregli.com- Araç filosu sürekli artan Kozlu Belediyesi İtfaiye Amirliği&[#]8217;ne bağlı yangın söndürme arozözün merdiveni ise 18 metreye uzatıldı
Kozlu Belediyesi İtfaiye Amiri Ali Öztürk, Kozlu itfaiyesinin her geçen gün araç filosu ve teknolojik imkanların daha da büyüdüğünü ifade etti. Bölgede benzeri bulunması pek mümkün olmayan bir kaza kurtarma aracına da sahip olduklarını hatırlatan Öztürk, son olarak ise yangın söndürme arozözünün merdivenini 18 metreye uzattıklarını ifade etti. Günümüz koşullarındaki binalara müdahale edilebilmesi amacıyla 11 metrelik merdivenin 7 metre daha uzatıldığını anlatan Ali Öztürk, &[#]8220;İtfaiye amirliğimiz, Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş&[#]8217;ın da desteği ile son derece teknolojik, günümüz koşullarına uygun, araç, gereç ve donanımlara sahip. Başkan Bektaş&[#]8217;ın ayrı bir önem vermesi nedeniyle bölgede pek bulunamayan kaza kurtarma ve kırıcı ekipmanına sahip bir belediyeyiz. Kendi bölgemizdeki yangın v ebenzeri olaylarda en hızlı bir şekilde müdahale ederken, ihtiyaç halinde ise tüm imkanlarımızla çevre il, ilçe ve beldelerdeki olaylara da kısa sürede müdahale ediyoruz. Günümüz koşullarında binaların yüksekliklerinin artması gibi nedenlerden itfaiye araçlarımızın merdivenlerinde de bir bakıma gittik. 11 metre olan arozözümüzün merdivenine 7 metre daha ilave ettik. Şuanda 18 metreye ulaştırdık. Böylelikle günümüz için daha kullanışlı hale getirdik&[#]8221; diye konuştu.
Öztürk, ileriki günlerde Belediye Başkanı Ali Bektaş&[#]8217;ın isteği ile merdivenin 30 metreye çıkartılacağını ifade etti.
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
100 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
146 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
601 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
810 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
872 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
557 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1498 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
909 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
873 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
212 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI