Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

KARŞILIKLI LAF EBELİĞİNİN SONU GELMEZ

gundemeregli.com- CHP Merkez İlçe Başkanı Tarık Coşkun, Zonguldak&[#]8217;ta hizmet tartışmaları ile ilgili &[#]8220;Karşılıklı laf ebeliğinin sonu gelmez. Günü kurtarmak olur&[#]8221; dedi.
CHP&[#]8217;li Zonguldak Belediye Meclis üyelerinin çocuklarının Zonguldak Belediyesi&[#]8217;nde işe alınmasının üzerine AK Parti İl Başkanı Hamdi Uçar açıklamalarda bulunmuştu. Her şeyin dört dörtlük olmadığını ifade eden Tarık Coşkun, makamların ağlama duvarı olmadığını hizmet üretilmesi gerektiğini ifade etti.
Zonguldak Belediyesi&[#]8217;nde ekonomik sorunların olduğunu aktaran Coşkun, &[#]8220;Zonguldak Belediyesi&[#]8217;nin kadro sorunu var. En büyük sorun İsmail Eşref&[#]8217;in milletvekili adaylığı konusunda geçiş sancıları yaşandı. Ama iyi niyetli belediye başkanımız var. İyi niyetle biz önümüze bakıyoruz. Zonguldak&[#]8217;a hizmet etme noktasına bakıyoruz. Karşılıklı laf ebeliğinin sonu gelmez. Secaattin Gonca bize aylık 2.5 trilyon açık veren bir belediye teslim etti. 10 yıllık iktidarlarında Zonguldak&[#]8217;ı çok mu iyi yönettiler. Ülke çok iyi durumda mı? TTK bitme noktasına geldi. Terörü sıfır noktasında bu günlere CHP&[#]8217;mi getirdi? Sen onu yaptın ben bunu yaptım. Karşılıklı laf ebeliğinin sonu gelmez. Günü kurtarmak olur&[#]8221; diye konuştu.
Hamdi Uçar&[#]8217;ın, CHP&[#]8217;li Belediye Meclis Üyelerinin çocuklarının belediyede işe yerleştirilmesi ile ilgili eleştirisine yanıt veren Coşkun, &[#]8220;Hamdi beyinde dediği gibi bazı şeyleri doğru bulmuyoruz. Siyaset kurumu topluma hizmetse insanları beklentileri var. Herkesin o noktada sorumlulukları var. Ama maalesef süreç &[#]8216;O onu yaptı, ben buna karşıyım, şu şunu yapmış&[#]8217; gibi düşüncelere saygı duymuyorum. Çünkü ortada bir yanlışlık varsa bu yanlığın düzeltilmesi gerekir. Ama maalesef yanlıştan yanlış çıkartarak kimse bir yere varamaz. Herkesin çocuğu işsiz, herkesin beklentileri var. Ama bunun tabi ki bir yöntemi olması gerekiyordu. Yoksa meclis üyesinin çocuğunun da hakkıdır ama bunun hazmettirilerek kamuoyunda herkesin içinde ortak paydada geniş çaplı yapılması gerektiğinin doğru olduğunu düşünüyoruz. AK Parti İl Başkanı bizi eleştiriyor peki AK Parti grubu hangi zihniyet ile o belgenin altına imza attılar? Biz de bundan o zaman değişik yorumlar çıkartabiliriz. Ama bunu doğru bulmuyoruz. Tabi belediye meclis üyelerinin çocuklarının da iş ihtiyacı olabilir, onların da hakkıdır, herkesin hakkıdır. Ucuz söylemlerle günü kurtarmayalım, insanlar bizden hizmet bekliyor&[#]8221; diye konuştu.
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
125 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
176 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
625 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
825 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
883 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
566 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1513 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
921 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
881 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
217 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI