Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

AMACIMIZ EREĞLİ BELEDİYESİNİ ALMAK

gundemeregli.com- AK Parti kdz Ereğli İlçe Başkanı Adem Öztürk 2013 te yapılması planlanan mahalli idareler seçiminde 15 civarında aday adayının çıkmasını beklediklerini söyledi.

Öztürk gazetemize yapmış olduğu açıklamada Fen Lisesi, Devlet Hastanesi inşaatı gibi bir çok konuda açıklamalarda bulundu.

Açıklamasında mahalli idareler seçiminin 27 Ekim 2013 yapılması ile ilgili anayasa değişikliğinin meclise geleceğini dikkat çeken Öztürk, aday adaylığına 15 civarında başvuru beklediklerini ifade etti.

AK Parti&[#]8217;nin Ereğli&[#]8217;de belediye başkanlığını almak için var gücüyle çalışacağını kaydeden Öztürk şunları söyledi;

&[#]8220; 27 Ekim 2013&[#]8217;de yapılması planlanan mahalli idareler seçiminde 15 civarında birbirinden değerli aday adayımız var. Hepsi bizim adayımız. AK Parti&[#]8217;nin Ereğli&[#]8217;de Belediye&[#]8217;yi alabilmesi için var gücümüzle çalışacağız. Bu aday adaylardan bir tanesi genel merkezimiz tarafından aday gösterilecek. Bizde aday adayını baş taçı yaparak diğer 14 aday adaylarımızla beraber tek çatı altında toplanacağız. Ereğli&[#]8217;de belediye başkanlığı seçimlerini almak için tüm teşkilatla beraber elimizi taşın altına sokacağız. Ereğli belediyesini AK Partili belediyeler kervanına katacağız.&[#]8221;

TEKRAR İHALE EDİLECEK

Bu yıl içinde yapılması planlanan yeni adliye binası ile ilgilide bilgiler veren Öztürk; &[#]8220;Bu yıl yapılması planlanan ve ihalesi daha önceden yapılan adliye binasının ihaleye giren diğer firmaların itiraz etmesi sonrasında iptal olması ile biraz ertelenme söz konusu. Yeni adliye binası ihalesi yeniden yapılacak. Ama diğer firmaların itiraz etmesi sonucu iptal oldu.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
116 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
165 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
618 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
822 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
880 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
564 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1511 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
919 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
881 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
217 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI