Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

EMNİYET, RUTİN UYGULAMA DEDİ

gundemeregli.com- Kastamonu&[#]8217;nun Taşköprü ilçesinde son günlerde yaşanan askeri hareketlilik dikkat çekerken, emniyet yetkilileri uygulamaların rutin önlemlerden ibaret olduğunu söyledi.
Önceki gün Jandarma Genel Komutanlığından gönderilen bir helikopterin Kastamonu merkez, Taşköprü ve Hanönü ilçelerinde 5 saat keşif uçuşu yapması, jandarma ekiplerinin Kastamonu-Taşköprü karayolunda süren kontrolleri ile ilçe merkezine girişlerde uygulanan polis kontrolleri akıllara olağanüstü bir durum olduğunu getirse de yetkililer her şeyin normal olduğunu ve bunların rutin uygulamalardan ibaret olduğunu ifade etti.
İlçe merkezinde umuma açık mekanların da kontrol edildiği uygulamalarda, ilçeye giren araçlar tek tek durdurularak arandı. Bu haberlerin ardından Zonguldak&[#]8217;ın Devrek ilçesinde bulunan Jandarma Tabur Komutanlığına Diyarbakır plakalı olduğu iddia edilen bir otomobilden taciz ateşi açıldığı iddiası ortaya atıldı.
Taşköprü&[#]8217;de yaşayan vatandaşlar, bölgeden bir grup teröristin geçeceği yönündeki istihbaratın gizli tutulduğunu iddia ederek, Eğer böyle bir şey varsa halktan saklanmamalı bizler ona göre tedbirimizi almalıyız şeklinde konuştu.
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
125 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
178 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
629 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
829 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
885 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
566 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1514 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
922 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
881 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
217 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI