Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

7. OLAĞAN GENEL KURULUNU YAPTI

gundemeregli.com- Zonguldak Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği&[#]8217;nin 7. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Tek liste halinde yapılan Olağan Genel Kurulda Mustafa Yorulmaz güven tazeledi.
Zonguldak Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği 7. Olağan Genel Kurulu dernek binasında gerçekleştirildi. Genel Kurula, 3. Jandarma Er Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Zeki Es, Trafikten Sorumlu İl Emniyet Müdür Yardımcısı Bülent Türüt, MHP Zonguldak İl Başkanı Hamdi Ayan, Av. Ali Osman Odabaş ve şehit aileleri üyeleri katıldı.
Genel Kurulda divan kuruluna Av. Osman Odabaş, Okan Şentürk ve Şafak Ahlat seçilmesinin ardından saygı duruşu gerçekleştirildi. Genel Kurulda konuşma yapan Zonguldak Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Yorulmaz, &[#]8220;7. Olağan Genel Kurulumuzu yapıyoruz. Bu sene kendi binamızda kongremizi gerçekleştiriyoruz. Önceden başka yerlerde kongrelerimizi yapıyorduk ama artık kendi binamızda kongrelerimizi yapacağız. En çokta silahlı kuvvetler yanımızda oluyor. Hepsine çok teşekkür ediyoruz. Derneğimiz borçsuz bir halde. Şuana kadar ruhsatımız yoktu. Şuanda ruhsatımızı aldık. Binamızın hiçbir sorunu yok. Bize bağış yapan ve destek veren herkese teşekkür ediyorum&[#]8221; dedi.
Konuşmanın ardından faaliyet ve denetim kurulu raporlarının okunmasının ardından kongre sona erdi. Tek liste halinde yapılan Olağan Genel Kurulda Mustafa Yorulmaz güven tazeledi.
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
125 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
178 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
631 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
830 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
888 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
569 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1519 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
926 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
885 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
220 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI