Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

BİN 640 RAKIMDA DAYANIŞMA

vspace=1
vspace=1
vspace=1
vspace=1
 gundemeregli.com- Zonguldak&[#]8217;ın 1640 rakamı ile en yüksek bölgesi olan Gümeli beldesi bacaklıyaya&[#]8217;da Volkswagen Yetkili bayii Yazıcıoğlu çalışanları unutulmaz bir gün geçirdi.

Batı Karadeniz&[#]8217;in Kdz. Ereğli ilçesinde faaliyet gösteren Volkswagen Yetkili bayii Yazıcıoğlu&[#]8217;nun çalışanları Alaplı ilçesine bağlı Gümeli beldesinin yaylaları ile ünlü Bölüklü&[#]8217;de bir araya geldi.

Dayanışma ve eğlencenin doruk noktaya ulaştığı etkinlikte çalışanlar stres atma fırsatı yakaladı.

Yazıcıoğlu Volkswagen Şirket Genel Koordinatörü Tekin Ergün, gazetemize yaptığı açıklamada personelin bu yılki gezi programını Bacaklıyayla&[#]8217;ya yaptıklarını anlatarak, oldukça güzel bir Pazar günü geçirdiklerini belirtti.

Etkinliği personelinin moral ve motivasyonunu yükselterek kaynaşma imkanını sağlamak amacıyla düzenlediklerini vurgulayan Tekin, sözlerini şöyle sürdürdü:

 &[#]8220;Yoğun iş temposu içersinde personel ile bir araya gelme fırsatı bulamıyorduk.  Bu tür geziler ile hem personelin deşarj olma, hem de stres atmasını sağlamayı amaçladık. Uzun bir yolculuğun ardından gittiğimiz yaylada personel ile birlikte trap yarışı yaptık. Ok atışı gerçekleştirdik. Ardından piknik yaparak günümüzü daha da güzel bir hale getirdik. Bin 640 rakımda arkadaşlarımızla dolu dolu geçen günün ardından oldukça memnun bir şekilde yayladan ayrıldık.&[#]8221;

Yazıcıoğlu Volkswagen&[#]8217;in Tecrübeli ve deneyimli Satış Müdürü Erol Yaman ise etkinlik ile ilgili olarak gazetemize yaptığı açıklamada, bu tür etkinliklerin olumlu yanlarına değinerek, şöyle konuştu:

&[#]8220;Satış ve servis hedefini gerçekleştirdiğimiz personelin birlikte mesai yaptığı arkadaşlarıyla bu etkinlikte bol bol sohbet edip, gezme ve bölgeyi tanıma fırsatı buldu. Ardından oynanan yarışmalar ve oyunlar ile stres attı. Çalışan personelin moral ve motivasyonunun arttırılması bakımından bu tür organizasyonların önemli. Kaynaşma ve dayanışmanın sağlanması bakımından da yerinde bir etkinlik oldu. Etkinliğe katılan tüm arkadaşlara teşekkür ediyor. Bu organizasyonları sıklıkla devam ettirmeyi planlıyoruz.&[#]8221;

 

Yorumlar

ZİYA DANDEM 12 Yıl Önce

MAZERETLERİ NEDENİYLE KATILAMAYAN ARKADAŞLARIM ADINA ÜZGÜNÜM.

Daha Fazla Haber
Genel
10 Kez Görüntülendi.
Halk Toplantıları Yeniden Başlıyor
Genel
182 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
271 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
712 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
871 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
931 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
610 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1558 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
968 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
915 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı