Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

EMEKLİLERE İNDİRİM UYGULAYACAK

gundemeregli.com- Ereğli ilçesinde özel bir hastane tarafından Türkiye Emekliler Derneği Ereğli Şubesi üyelerine indirimli sağlık hizmeti verileceği belirtildi.
Kdz. Ereğli&[#]8217;de özel bir hastane ile Türkiye Emekliler Derneği Kdz. Ereğli Şubesi arasında protokol anlaşması yapıldı.
Türkiye Emekliler Derneği Ereğli Şube Başkanı Ali Ayhan ve Özel hastane başhekimi Dr. Ahmet Bayram tarafından protokol imzalandı.
Türkiye Emeklileri Derneği Kdz. Ereğli Şube Başkanı Ali Ayhan şunları, imza protokolünde yaptığı konuşmada &[#]8220;Kdz.Ereğli&[#]8217;de özel bir hastaneyle emekli olan ve sadece derneğimize üye olan arkadaşlarımıza yönelik olarak ayak tedavide yüzde elli, yatakta, bıçakta ve ambulansta yüzde 20 indirim şartıyla protokol imzalandı. Tüm arkadaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun. İlerleyen günlerde emeklilerimiz için marketlerle, halk otobüsleriyle, uzun yol otobüslerinden indirimli faydalanmaları için yapılan anlaşmalarla arkadaşlarımıza yardımcı olmaya çalışacağız. Yeni yönetimle böyle bir yola girdik. İnşallah Allah bizi utandırmaz. Bütün emeklilerimizi şehir de ve köyde duran herkesi buradaki hizmetlerden yararlanmaları için üye olmaya davet ediyoruz. Birçok hizmetlerden yararlanılması için bizler elimizden geleni yapacağız. Bazı arkadaşlarımızı derneğimizden her ay para kesintisi yapılıyor, fazla para kesiliyor diye söylemlerde bulunuyor. Böyle bir şey kesinlikle söz konusu değil. Şu anda senede iki kere olmak şartıyla 18 lira para kesintisi oluyor. Her ay para kesintisinin aslı astarı yoktur&[#]8221; dedi.
Özel hastane başhekimi Dr. Ahmet Bayram, &[#]8220;Ereğli ilçesinde ve bölgeye hizmet eden hastanemiz modern altyapı teknolojisi ve güçlü hekim kadrosuyla bölgemize hizmet etmeye devam etmektedir. Bizim için emekliler çok önemlidir. Bizde kendilerine katkıda bulunmak adına sağlık hizmetlerinden daha düşük ücretle faydalanmalarını istedik. Böylelikle de Türkiye Emekliler Derneği Ereğli Şubesiyle de bir protokole vardık. Derneğe üye olan arkadaşlar bu indirimden yararlanabilecekler. Ben burada emeği geçen başta dernek başkanı ve herkese teşekkür ederim&[#]8221; diye konuştu.
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
162 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
244 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
689 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
859 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
919 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
596 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1545 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
954 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
905 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
235 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI